Nib + Fab

Glycolic Fix serum Nib + Fab

Nib + Fab is weer een nieuw merk dat ik graag even aan jullie wil voorstellen. Ik snuffel graag op de UK beautysites zoals jullie weten en aangezien daar veel meer merken te krijgen zijn als bij ons (of soms gewoon eerder verkrijgbaar) zoek ik daar graag tussen naar nieuwe merken en producten.

Nip + Fab glycolic fix serum

Zo kwam ik dus het merk Nib + Fab tegen en besloot een serum van dit merk aan mijn winkelmandje toe te voegen.

Over Nip + Fab:

Nip + Fab is een innovatieve, resultaat gericht beauty bedrijf dat zicht richt op specifieke en effectieve behandeling voor bepaalde huidproblemen. Ze hebben bijvoorbeeld een Glycolzuur lijn (waar ook dit serum van vandaag uitkomt) maar ook de Dragons’blood lijn is enorm populair (en een stuk betaalbaarder dan bijvoorbeeld die van Rodial). Ze willen in elk geval zorg dragen voor een mooie, strakke en gehydrateerde huid zowel voor gezicht als lichaam. Ook hebben ze make-up voor een selfie-looking skin zoals ze het zelf zo mooi verwoorden.

Nip + Fab Glycolic Fix serum

Ik vind het een mooie streven in elk geval 🙂 past precies in mijn straatje. Maar goed, het serum dus. Hij zit in een mooi luchtdichte pompflacon. Daar scoor je bij mij al punten mee en hij ruikt zalig (citrus-achtig). Voor een serum is hij behoorlijk gel-achtig.

Ik ben eigenlijk net een vent af en toe want ik begin dus rustig met een product en bedenk dan na een week ofzo dat ik eens de beschrijving ga lezen haha. Ik heb dit serum dus overdag in gebruik genomen en lees dat het een innovatieve overnight serum betreft oepsie!

Nip + Fab Glycolic Fix serum

Maar kan mij het schelen als het lekker zit en aanvoelt een kniesoor die daarop let. Het serum bevat 4% Glycolzuur om de huid weer een mooie egale teint te geven en een wat ‘strakkere’ structuur. Hij vervaagt fijne lijntjes en rimpels (de diepe moeten we maar mee leven). Ook heeft hij een poriën vernauwend ingrediënt: PoreAway en dus zie je er stralend uit.

Ondanks dat ik dus eigenlijk het serum in de avond zou moeten gebruiken (en ik dat dus ook maar ben gaan doen na een week of 3) ben ik er prima over te spreken. Door de gelachtige formule  heb ik geen extra dagverzorging (crème) nodig en kan ik gelijk mijn foundation aanbrengen. Ik ga niet glimmen gedurende de dag en ook mijn foundation gaat niet glijden. Ik zou dus zeggen dat hij ook wel voor overdag kan.

Nip + Fab glycolic fix serum

Het serum kost EUR 17,95 en is online verkrijgbaar. Ik zie dat ze bij bol.com ook een paar Nib + Fab producten verkopen maar dit serum staat daar (nog) niet tussen. Mooi merk waar ik zeker een oogje op ga houden. De prijzen zijn prima en de ingrediënten ook dus win/win wat mij betreft.

Had jij al van Nib + Fab gehoord?

Annette

*Dit artikel bevat een affiliate link, dat betekent dat als jij iets besteld via deze link ik een kleine beloning krijg*

13 thoughts on “Nib + Fab

  1. Ik had er nooit van gehoord. Ik heb het ook wel eens gehad, vrolijk smeren en erachter komen dat ik het helemaal verkeerd deed! Maar aan de andere kant… soms maakt het niks uit. Misschien heeft het te maken dat je huid dan gevoeliger is voor de zon?
    Klinkt goed dit serum en als je make-up ook nog eens goed blijft zitten…Prima, toch? 🙂

    Geliked door 1 persoon

    • Ik denk door dat het exfolieerd het beter is om het in de avond te gebruiken, toen ik dat ging doen merkte ik wel s’ochtends soms wat rulletjes dus ik denk dat ze daarom avond gebruik aanraden, als je veel aan je gezicht zit kan het dus gaan rullen maar zelf heb ik daar geen last van gehad.

      Like

  2. Fijn om hier een review over te lezen want was al benieuwd naar producten van dit merk.
    Ik vind de prijs mee vallen en ook de verpakking is precies zoals ik het graag heb.
    Ik ben trouwens het tegenovergestelde met lezen, ik lees álles, voor mezelf, voor anderen haha maar is ook een afwijking hoor ;-P

    Geliked door 1 persoon

  3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Plaats een reactie