Kamerplanten

Het beste van de kweker

In het filmpje van deze week pak ik een mooi pakket uit van het beste van de kweker. Ik mocht twee planten uitzoeken en deed dat met veel plezier. Ik ben dol op kamerplanten en als ze dan ook nog eens luchtzuiverend zijn is dat ideaal natuurlijk.

De Dracena ook wel drakenplant genoemd komt oorspronkelijk voor in Afrika, Azië en midden Amerika. Hij groeit in de onderlaag van het woud en heeft dus weinig licht en verzorging nodig.  Heb jij een hekel aan het tuincentrum dan kun je nu dus je planten en boeketten gewoon online bestellen. Handig om er gelijk een kaartje bij te doen en een leuke pot bij uit te zoeken.

Annette

*Ik ontving dit product ter review*

13 thoughts on “Kamerplanten

 1. Oh nee, ik heb zeker geen hekel aan het tuincentrum, ik kom er graag om bloemen te halen en als ik tijd heb, struin ik er graag uitgebreid doorheen. Soms raak ik alleen wel overweldigd, dan zie ik zoveel moois, maar vind ik het lastig om te bepalen of die planten dan ook mooi staan in mijn eigen huis.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik hou ook van planten in huis, een dracena heb ik ook staan (2 zelfs). Plus wat planten die de lucht frisser maken. Gek eigenlijk, wij wonen vlakbij een tuincentrum en ik kom er te weinig, maar het is gewoon te verleidelijk om weer wat mee te nemen dus ga ik maar niet te vaak daarnaartoe. (en Jeroen kijkt altijd met argusogen dat ik niet teveel meeneem, hahaha)
  Ik had geen idee dat je planten ook gewoon kon bestellen vanuit huis, handig hoor.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik bestelde vroegurrrrr wel eens bij Bakker! Nu koop ik plantjes waar ik ze maar zie. Laatst in de supermarkt, stond er 1 zo zielig in een schap, ik moest bijna huilen, was zo’n trieste aanblik. En nu pronkt ze midden op mijn salontafel.

  Ik vind ze heel mooi,zien er ook goed uit! Bedankt voor deze tip!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s