Sample Saturday

Clarins Haute Exigence

Op vakantie in Praag kon ik mooi het setje samples uitproberen dat ik kreeg tijdens de opening van Hudson’s Bay (klik hier). De set bestaat uit een dag- en nachtcreme, een serum en een oogverzorging. Een mooie complete set dus.

  • Wat voor product is het?

Clarins Super Restorative lijn zal de door hormonale veranderingen die verband houden met het verouderingsproces verzwakken. Het is een intensieve crème die zichtbaar je huid zal liften en de elasticiteit ervan herstellen. Deze crème resulteert in een gladde huid met een verhelderde tint. Clarins Super Restorative Cream voedt en hydrateert je huid met een herstellend effect.

De verzorging die een verstevigende actie op alle huidniveaus combineert met een anti-pigmentvlekken actie, voor een dichtere huid en een egale teint.

Biedt vermoeide huid een vitale boost. De huid wordt gladder en steviger, dag na dag.

De oogcrème vermindert zwellingen en donkere kringen.

  • Welk merk betreft het?

Clarins, we hebben het hier over een mooi high-end merk (met dito prijzen).

Clarins Haute Exigence

  • Wat is de eerste indruk:

Ik vind de producten erg fijn in gebruik maar met name het serum springt eruit voor mij. Die vind ik zalig en voelt heerlijk aan op de huid. Ik had mijn cafeïne oplossing voor onder de ogen niet mee (want glazen flesje) en ik had geen last van puffy eyes dus de oogcrème werkt ook fijn.

Het nadeel van de oogcrème vind ik de geur, voor mij mag een oogcrème bij voorkeur neutraal ruiken. De hele lijn ruikt dus hetzelfde, lekker niet al te aanwezig maar dat betekend wel dat er dus wat parfum of essentiële olie in de lijn zit verwerkt. Het zou wel geschikt zijn voor alle huidtypen maar mocht je ‘gevoelig’ zijn wellicht eerst dus even middels een sample proberen.

Clarins Haute Exigence

  • Kopen of niet kopen?

Het serum zeker, de oogcrème hoeft van mij niet zo maar de dag- en nachtcreme vond ik ook erg fijn in gebruik. Ik wil dat mijn huid gevoed aanvoelt en verzorgt toont en dat doen deze producten zeker. Niet goedkoop, ik zie online prijzen variërend van EUR 75 tot 100 voor de crème (per pot!) dus het loont zeker om even goed rond te kijken of te wachten op een mooie kortingsactie bij Douglas of ICI Paris (die hebben ook regelmatig 20-25% korting op verzorging).

Annette

 

12 thoughts on “Sample Saturday

  1. Mijn schoonheidsspecialiste werkt met Clarins en ik vind het over het algemeen heerlijke producten. Alhoewel ik het fijn vind dat je het er bij vermeld, wat die geur in de oogcreme betreft. Ik reageer daar over het algemeen ook niet goed op.

    Geliked door 1 persoon

  2. Volgens mij gebruikte mijn zus vroeger ook Clarins en is daarna overgestapt op Clinique. Ik ben zo blij dat ik nooit roodheid krijg (even afkloppen) bij parfums en dergelijke. Dit soort producten zijn gelukkig inderdaad vaak afgeprijsd en dan is het leuk om eens te proberen.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie