Labello

Labello Classic

In al die Jaren dat ik inmiddels blog heb ik nog niet 1x een blogpost geschreven over mijn ultieme, allerfavorietste (<- nee, dat is geen woord haha) ‘beauty’ product en wel de Labello. Je ziet hem regelmatig in mijn opgemaakt video’s voorbij komen want ja, ik ben er dol op.

Labello original

Labello is ook wel negatief in het nieuws (geweest) het zou ‘verslavend’ zijn er zouden ‘giftige’ ingrediënten inzitten en ga zo maar door. Ik vind het allemaal een beetje (veel) overtrokken. Nergens voor nodig die bangmakerij. Als je dat soort artikelen eens goed doorleest of je een beetje verdiept in de achtergrond gaat het om zulke minimale hoeveelheden dat het effect als je Labello regelmatig gebruikt echt wel te verwaarlozen is.

Labello original

Maar hiep hiep hoera mijn fijne Labello Classic is er naast de -ik grijp nooit mis- blauwe variant nu speciaal voor de feestdagen in vrolijk gekleurde glitterjasjes gestoken. Ik kreeg er twee opgestuurd en wordt hier uitermate blij van. Ja, ik gebruik met regelmaat mijn Labello maar ik krijg deze echt niet opgesmeerd hoor voor de feestdagen, dat gaat zelfs mij als die-hard niet lukken. Dus ik kan vast tot ver in het voorjaar lekker genieten van mijn leuke glitterhulsjes.

Labello original

Je kunt je Labello Classic dus de komende periode kopen in een mooi glitterhulsje. De kleuren zijn Geel, paars, zilver, rood, groen en roze. Kies je favoriete kleur! De inhoud is dus een gewone classic en dat is wel zo fijn. Ik heb minder met de andere varianten van Labello, doe mij de classic maar en ik ben een gelukkig mens.

Uiteraard ga ik ook wel eens vreemd en heb ik wel eens een artikel over lippenbalsems geschreven (klik hier bijvoorbeeld) maar ik moet zeggen dat ze zelden zo fijn smeren als de Labello. Als ik een Labello lippenbalsem gebruik hoef ik veel minder vaak te smeren dan met die van andere merken. Ik wissel het op een dag vaak af, lippenstift en lippenbalsem maar er moet iets vettigs op de lippen zitten.

Labello original

Op de bekende punten te verkrijgen voor ongeveer EUR 2,50 maar let op tot het einde van het jaar dus wil een leuke te pakken krijgen wacht dan niet te lang.

Welke kleur verpakking is jouw favoriet?

Annette

16 thoughts on “Labello

  1. Tja, de roze natuurlijk;-) Van mij had Labello trouwens ook best een shimmer in de lipbalm zélf mogen toevoegen. Het is straks tenslotte kerst! Maar de verpakkingen zijn natuurlijk ook al leuk.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie