Sample Saturday

By Terry – Hydradiance serum

Deze sample ontving ik bij mijn bestelling op de Engelse beautysite FeelUnique.com een heerlijke site om lekker rond te snuffelen als je net als ik gek bent op skincare en graag ook merken uitprobeert die bij ons niet (altijd) verkrijgbaar zijn.

By Terry Hydradiance Serum

Wat voor product is het?

Een serum dat maar liefst een dikke EUR 100,- kost. Als ik dat van tevoren had geweten had ik de sample iets spaarzamer gebruikt haha, want er zat best een goede hoeveelheid in voor zeker 2 dagen.

Welk merk betreft het?

By Terry, ik had er nog niet eerder van gehoord. Terry de Gunzberg (het betreft hier een dame) ontwikkelt huidverzorgingsproducten, make-up en make-up kwasten en geuren met een focus op anti-aging maar alles in hoge kwaliteit.

This powerful hydrating radiance “pulsing” serum is a re-energizing anti-dull complexion concentrate that daily acts to reveal plumped and radiant skin.

Wat is de eerste indruk?

Je kunt wel voelen dat je hier met een goed serum van doen hebt. Hij ruikt zalig, smeert zalig en mijn huid vaart er wel bij (er zat zoveel in het zakje dat ik ook mijn handen en onderarmen er heerlijk mee heb ingesmeerd. Dit is een serum dat voor mij voldoende voedend zou zijn om zonder toevoeging van een crème te gebruiken is.

By Terry Hydradiance Serum

Kopen of niet kopen?

Tsja, ik zou volmondig ja willen zeggen 🙂 maar jongens die prijs….. Ik heb het er zeker niet voor over. Als ik de staatsloterij mocht winnen ga ik wel even wat dingetjes proberen van deze dame maar er zijn net zulke fijne serum te koop voor minder geld. Het is wel echt een heel fijn serum, ik kan niet anders zeggen.

Wat ben jij maximaal bereid te betalen voor je huidverzorging?

Annette

14 thoughts on “Sample Saturday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s