Carli Bijbel Palette

Carli Bijbel Palette

Oh la la wat een prachtig palette. Ik weet niet meer hoe ik bij deze ben gekomen maar ik geloof dat het was via een posting op Instagram. Daarna ben ik ook even op Youtube gaan snuffelen naar swatches en beoordelingen over het palette. Toen dat dik in orde bleek besloot ik hem te bestellen.

Carli Bijbel palette

Toen hij eenmaal met de post werd bezorgd riep mijn dochter gelijk dat haar vriendin deze dame volgt op YouTube. Ouwe doos als ik ben had ik natuurlijk nog nooit van de dame in kwestie gehoord dus haar gelijk maar even opgezocht hahaha.

Carli Bijbel palette

Over het palette:

Het BH Cosmetics Carli Bybel 14 Color Eyeshadow & Highlighter Palette is gecreëerd door Youtube sensatie Carli Bybel.  Dit veelzijdige palette met 14 oogschaduw en highlighter tinten brengt drama en enthousiasme in je makeup look!

Carli’s smaak voor chique en moderne elegantie heeft haar geïnspireerd om natuurlijke aarde tinten in dit palette te verwerken. De mix van matte en shimmer kleuren maakt het makkelijk op zowel een ‘everyday look’ te creëren als een mooie avond look.

Dit palette :

– bevat 10 veelzijdige oogschaduwen

– bevat 4 highlight powders

– klinisch getest

– irriteert niet

– is een cruelty free product

Ingrediënten :

Mica, Talc, Dimethicone, Silica, Isopropyl Palmitate, Diisostearyl Malate, Squalane, Magnesium Stearate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Helemaal mijn kleuren dit, erg mooi. Ik houd nu eenmaal niet zo van enorm uitgesproken kleuren en vind dat ook niet meer zo bij mijn leeftijd passen. Af en toe een kek kleurtje kan best maar ik ben geen 18 meer en ook de disco-days heb ik achter me gelaten (toen droeg ik echt alle kleuren van de regenboog, thank god hadden we nog geen Social Media toen haha).

De pigmentatie vind ik boven verwachting goed en dus een beetje uitkijken met aanbrengen. De highlighters vind ik zelfs een beetje te veel pigment bevatten. Deze zijn voor mij niet in een dagelijkse look te gebruiken daar zijn ze te heftig voor maar voor een avondje uit of een feest helemaal te gek.

Het palette heb ik de afgelopen weken bijna dagelijks gebruikt. Ik houd van dit soort kleuren en je kunt er goed mee variëren zodat je toch verschillende looks kunt maken. De verpakking is van dik karton en heeft een magneetsluiting.

Carli Bijbel palette

Prima te doen maar pas op dat het niet nat wordt. Ik vind karton verpakkingen prima en soms zelfs beter als van die waaibomen plastic doosjes die je soms treft. Ik ben blij met dit palette. Hij kost EUR 19,50 en je kunt hem o.a. bij de Boozyshop kopen.

Annette

17 thoughts on “Carli Bijbel Palette

Plaats een reactie