O’right shampoo

Golden Rose

Een paar maanden terug was ik in de Hortus Botanicus bij de (re)lancering van het shampoo merk O’right (lees hier het verslag). Ik kreeg toen de shampoo Purple Rose mee en wat een feestje bleek dat te zijn voor mijn haar.

o'right Golden Rose

Inmiddels is deze fles leeg en heb ik een andere variant gekocht namelijk de Golden Rose. Deze shampoo is ook uitermate geschikt voor mijn gekleurde haar. Het grote voordeel van deze shampoo is niet alleen dat ik geen conditioner meer nodig heb maar hij ruikt goddelijk en is zuinig in gebruik EN ook nog eens goed voor het milieu.

Over O’right

O’right maakt niet alleen natuurlijke haarverzorging, maar probeert ook traditionele Taiwanese rituelen en een ecologische lifestyle met elkaar te verbinden. Geïnspireerd door de natuur creëert O’right een groene lifestyle voor haar klanten. Op deze manier wil O’right haar liefde voor de natuur en de gezondheid van de mens benadrukken.

Bij de lancering werd er veel verteld over hoe ‘groen’ ze zijn en kregen we ook veel te horen over hoe de productie van deze shampoo helemaal milieuvriendelijk is. Heel erg interessant en vooral heel goed voor onze planeet natuurlijk.

Golden Rose O'right

 

Een beter milieu

O’right gelooft dat iedereen kan bijdragen aan een groenere wereld. Elke kleine stap draagt bij tot grote veranderingen in het milieu. Bij O’right richten we ons op deze overtuiging om zo onze omgeving gezonder te maken.

Tree-in-a-Bottle

Deze milieuvriendelijke verpakking is 100% gemaakt van PLA, dat op natuurlijke wijze uit plantaardig afval wordt gewonnen. Deze verpakking kan op een duurzame wijze gecomposteerd worden, waarbij onder optimale omstandigheden de fles binnen 1 jaar gecomposteerd wordt. Hierbij komen dan zaden vrij, waaruit weer een boom (acacia) kan groeien. De Tree-in-a-bottle is te verkrijgen in Green Tea, Golden Rose en Goji Berry 250ml Shampoo.

Oright shampoo (10)

De Golden Rose shampoo heb ik uiteraard besteld in de tree-in-a-bottle variant 🙂 hoe leuk is het om straks als de fles leeg is hem in mijn tuin te planten en te kijken of er een boompje gaat groeien. Ik vind het een super idee.

Over de Golden Rose:

Verzorg je gekleurde haar met de Golden Rose Shampoo van O’right. Heerlijk ruikende shampoo met een botanische kleurbeschermingsformule op basis van aloë vera en wasabi. Wasabi beschermt het haar tegen vrije radicalen en geeft een hoge mate van natuurlijke kleurbescherming. Aloë Vera maakt het haar makkelijk doorkambaar, zacht en glanzend.

Natuurlijke ingrediënten: 96,2 %        Bevat: Golden Rose olie, Wasabi, Aloë Vera

Vrij van: Sulfaten, Parabenen, Formaldehyde, Kleurstoffen, Phthalaten, EO-derivaten, Verdikkingsmiddelen (MEA/DEA)

Bijzonderheden: Proefdiervrij, Vegan

golden rose conditioner O'right

De geur is echt niet te beschrijven zo lekker. Ondanks dat ik al maanden geen conditioner meer gebruik besloot ik van de Golden Rose toch een klein flesje conditioner mee te bestellen. Ik wilde namelijk toch proberen of de conditioner nog iets ‘extra’s’ kon toevoegen. Daarvan moet ik helaas nee zeggen. Ik vind hem niet fijn en hij doet afbreuk aan de shampoo ipv dat hij hem versterkt. Althans dat is bij mij het geval. Mijn haar voelt stugger aan nadat ik de conditioner heb gebruikt.

Ik ben natuurlijk niet voor 1 gat te vangen dus ik ging het reversed shampooing eens proberen. Dus eerst de conditioner en dan de shampoo. Dat werkt een stuk beter en mijn haar is goed doorkambaar. Ik maak hem op deze manier op maar dan is de conditioner geen rebuy voor mij. Niet nodig, ik kan het prima alleen af met de shampoo.

Goji berry shampoo O'right

Om te proberen bestelde ik ook een kleine verpakking van de Goji Berry shampoo die is voor fijn en futloos haar (hallo!) dus als de Golden Rose op is ga ik die ook proberen.

De shampoo vind ik echt top en omdat ik er dus geen conditioner naast hoef te gebruiken scheelt dat toch weer een fles in het rijke arsenaal wat in mijn douche te vinden is aan flessen, potten en tubes hahaha. Je kunt de shampoo online verkrijgen bij https://www.hairoright.nl/ of bij een aantal salons. Zalig ik kan niet anders zeggen.

Annette

 

22 thoughts on “O’right shampoo

  1. Ik vind O’right zo’n leuk merk! Ik was ook vaak mijn haar eerst met conditioner. Als ik de conditioner weglaat wordt mijn haar te droog en na de shampoo wordt mijn haar te slap. Eerst conditioner en daarna shampoo lijkt het beste te werken hier.

    Geliked door 1 persoon

  2. Lijkt me heerlijke shampoo, gebruik nu moroccanoil en privé, maar deze lijkt me ook proberen waard. Vandaag ook eerst conditioner gebruikt en daarna shampoo voor mij echt een gouden tip😀

    Geliked door 1 persoon

  3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  5. Pingback: Favorieten 2017 | Ann Ages Gracefully

Plaats een reactie