Zee collageen

Zee collageen – De Tuinen

Van Holland & Barrett (voorheen de Tuinen) kreeg ik een product uit de verzorgingslijn toegestuurd. Het gaat om de Zee Collageen dag- en nacht crème. Persoonlijk vind ik een 24-uurs crème altijd wel handig. 1 pot voor de hele dag hoef je ook niet na te denken of je wel de juiste pot te pakken hebt.

Zee collageen De Tuinen

De lijn heeft nog 4 andere producten namelijk een micellair water en reinigingsgel, een serum en een hydraterende gel. De lijn is sulfaatvrij bevat geen minerale oliën geen kleurstoffen en geen conserveringsmiddelen. Toch prettig.

Over de crème:

De lijn is dus gebaseerd op zee collageen en zee algen. Zee collageen wordt gezien als het neusje van de zalm, het allerbeste collageen, dit omdat ons lichaam het veel beter opneemt dan collageen afkomstig van andere bronnen. Stimuleer het vernieuwingsproces en help fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

Verminderen vind ik altijd een groot woord, verfijnen of minder zichtbaar is denk ik een betere term want rimpels verminderen die er eenmaal zijn nope jammer die blijven gewoon ze zijn maar met wat liefde en aandacht wel op de achtergrond en zo zien we het graag.

De geur kan ik echt niet thuisbrengen. Niet zalig, ook niet vies ik vind het een beetje sauna-achtig ruiken (als ik het dan toch een omschrijving moet geven). Je hebt er weinig van nodig en ik als ruime smeerder moest daar even mijn weg in vinden. Ik houd van lekkere klodders maar met deze ben je dan wel lang aan het ‘masseren’ om hem helemaal ingetrokken te krijgen (ook geen straf maar ik denk ik meld het even 🙂 ) less is more dus.

Zee collageen De Tuinen dag- & nachtcreme

Aangezien ik overdag de Roger & Gallet gebruik (klik hier voor de review) gebruik ik hem s’avonds. Ik vind hem prettig in gebruik en hij is ook nog eens vriendelijk geprijsd EUR 15,-. Makkelijk verkrijgbaar want veel (middelgrote) steden hebben wel een Holland & Barret winkel.

Zee collageen de Tuinen

Houd jij van no-nonsense cremes dan is dit zeker een aanrader. Ik moet nog steeds wel erg wennen aan de naamswijziging van Holland & Barrett en dan wel gewoon De Tuinen producten hebben haha. Ach, zoals alles went het vast vanzelf.

Ben jij al gewend aan de nieuwe naam?

Annette

*Ik ontving dit product ter review*

11 thoughts on “Zee collageen

  1. Pingback: Opgemaakt #33 | Ann Ages Gracefully

Plaats een reactie