Hangmat

Hangmat

Zalig! Ik kan niet anders zeggen. Ik vind het zalig om in de hangmat te liggen met een goed boek of een lekker muziekje (niet in combinatie ik kan me niet op mijn boek concentreren als ik ook de muziek aan heb). Ik kreeg een hangmat en laat deze vrolijkerd aan je zien.

Hangmat tropilex

Jaren terug heb ik een Fatboy hangmat gekocht voor in de tuin van mijn (toen) nieuwe huis. Echter die Fatboy is leuk maar ook Fat -als in zwaar- en gaat in een enorme opbergtas. Kortom je pakt hem er toch minder snel bij.

Hangmat tropilex

Nee, dan deze vrolijk gekleurde hangmat van Tropilexย weegt bijna niets en opgerold neemt hij nauwelijks plaats in. Ideaal dus om even snel te pakken en op te hangen. Als ik uit mijn werk kom kan ik nog even kort van het lekkere weer genieten of in het weekend een paar uur relaxen met een boek.

Deze hangmat heeft een zogeheten spreidstok ๐Ÿ™‚ dat betekent dat je er niet als een banaantje inzit en geen zon meer kunt vangen. Door de spreidstok blijft hij mooi wijd en kan de zon lekker op je bolletje schijnen. Ideaal.

Ze zijn er ook nog eens in verschillende kleuren dus voor iedere tuin wel een passende kleur. Ik ben voor de multicolor gegaan. Je kent me inmiddels, hoe meer kleur hoe beter. Vrolijkheid ten top en het staat wel zo gezellig ook.

Tropilex hangmat

Deze hangmat gaat zeker intensief gebruikt worden als het weer het toelaat. Ik kreeg hem binnen net voor het lange hemelvaart weekend (althans ik had toen 4 dagen vrij) dus hij heeft toen gelijk kunnen laten zien wat hij waard is. De hangmatten zijn van zeer stevige stof gemaakt en ook de touwen waarmee je hem ophangt zijn robuust dus je hoeft niet bang te zijn dat hij scheurt of breekt.

Ik geniet nog even! Hebben jullie een hangmat?

Annette

*Ik ontving dit product ter review*

 

16 thoughts on “Hangmat

  1. Wat een mooie gekleurde hangmat lijkt me erg fijn om in te liggen. Ik denk als ik er een had dat hij werd ingepikt door een van mijn kinderen of zelfs door mijn man, maar is wel het proberen waard.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s