Opgemaakt #31

Opgemaakte producten mei 2017

Wat hebben we een goede afsluiter van mei gehad met die heerlijke dagen rondom Hemelvaart vinden jullie ook niet? Ik heb er in elk geval met volle teugen van genoten. Laten we hopen dat ook Juni een zalige maand gaat worden. Uiteraard maakte ik weer eens genoeg op in de afgelopen maand dus hier komt het overzicht.

Je kunt kiezen voor het filmpje waarin ik gelijk mijn (ongezouten) mening geef of de foto’s. Het ging niet helemaal lekker deze keer -telefoon ging een keer over- 🙂 en aan het einde nog even een dikke vette fail qua verspreking hahaha. Als ik een volledige review heb geschreven link ik ze onder de foto’s door zoals gebruikelijk. Veel plezier. Ging er bij jou nog een fijn artikel op?

Annette

Opgemaakt mei 2017 (2)

L’oreal haarkleuring deze gebruik ik eigenlijk altijd, Baby olie van Johnsons, het masker uit de laatste Styletonebox (klik hier) en de zilvershampoo van Guhl.

Opgemaakt mei 2017 (3)

Reinigingsproducten van Dr. Pierre Ricaud en Utsukusy. De huidolie van Nacomi. Een hele nare nachtcreme van Figs & Rouge (kijk het filmpje voor meer info) en de moisturizer van The Ordinary.

Opgemaakt mei 2017 (4)

Handzeep van de Lidl (zalige geur), het essence van Age Perfect van L’oreal, Drops of Youth (not a fan) van The Body Shop, wenkbrauwgel van Essence, Nacomi bodybutter in Mmmmango en de mascara van La Roche Posay

Opgemaakt mei 2017 (5)

De artificial Skin van Utsukusy (zalig!) nog een zalige reiniger van Omorovicza (onmogelijke naam maar wat een heerlijkheid). De CC Caviar Leave in conditioner, Bio oil en een lipstick van NYC en uiteraard een all-time favoriet de reiniger van Garnier.

Dat was de waslijst van de afgelopen maand.

15 thoughts on “Opgemaakt #31

  1. Leuk om te zien wat op is gegaan en hoe tevreden je ermee was. Het is ook leuk om daarna nog even terug te kijken bij een product en de informatie nog ns te lezen.
    Echt leuk dus, dank je wel ervoor.

    Geliked door 1 persoon

    • Graag gedaan Wendy, ik vind dit soort artikelen bij andere bloggers ook altijd leuk. Geeft toch een goed beeld van wat er echt opgemaakt wordt vs wat na de review in de kast verdwijnt. Bij mij niet zo veel, ik ben een echt opmaker hahaha

      Like

  2. Pingback: The Ordinary | Ann Ages Gracefully

Plaats een reactie