I love beauty beurs

I love beauty event

Afgelopen zondag ging ik voor de derde (en ik denk laatste) keer naar het I love Beauty event. Net als de vorig keer was het ook ditmaal in de Jaarbeurs in Utrecht. Qua locatie prima want het is in het midden van het land dus voor iedereen waarschijnlijk goed te doen.

I Love Beauty Event

Hier lees je mijn verslag van de 1e editie en hier van die van vorig jaar. Waarom ik denk ik niet nog een vierde keer ga is omdat ik het weinig vernieuwend vond. Voor mijn gevoel waren er dezelfde stands als het vorige jaar met hier en daar een uitzondering.

Persoonlijk vind ik dat jammer omdat ik ook ga om echt wel wat nieuws te ontdekken. Maar deze beurs is toch wat meer voor de ‘massa’ begrijpelijk maar dus niet helemaal meer mijn ding. Wat me met name opviel was dat er bij de kleding en sieraden nauwelijks variatie was. Het was allemaal van hetzelfde namelijk het Ibiza-boho stijltje en dat moet je leuk vinden.

Infini-tea

Ik kocht wel wat dingetjes. Als eerste 3 zakjes heerlijke verse thee. Ik ben helemaal om als het op verse thee aangaat en drink eigenlijk geen zakjes thee meer. Ik nam de Detox, Energie en Vitamine C thee mee.

Bolero cosmetics

Van Bolero kocht ik een poeder. Dit was een beetje nostalgie ook want ik zei tegen de dame dat ik deze poeder ooit (ik denk zo’n 20 jaar terug) behoorlijk lang heb gebruikt. Ik kocht hem ooit eens op de huishoudbeurs en heb hem toen jaren bijbesteld via de dame die me nu van het poedertje voorzag (ze verkoopt dit product dus al 30 jaar!). Grappig dus deze nam ik mee om te kijken of hij me nog steeds gaat bevallen.

Oriflame tender care balm

Bij het stand van Oriflame nam ik een nieuw potje wonderbalm mee omdat die van mij zo goed als op is. Dit is eigenlijk het enige product waar ik bekend mee ben van Oriflame.

Loveolli High Hopes geurkaars

Ook kocht ik een heerlijke geurkaars. Er was ook een Yankee candle stand maar daar ben ik niet zo’n fan van. Viel me ook op trouwens dat het daar niet zo druk was. Bij een klein standje kocht ik deze heerlijke geurkaars in de geur High Hopes er zit een frissig tintje aan de kaars met ook een beetje citrus geur, lekker. Kreeg er een klein adresboekje bij kado. Heel erg leuk.

Treets traditions

Van Treets kreeg iedere bezoeker een goodiebag met daarin een douchegel, douchecrème en een pot sugar scrub. Heel erg leuk en Treets is een fijn merk natuurlijk.  Mijn dochter en ik hadden het na zo’n 2,5 uur wel gezien. Bij de stand van de Boozy shop stond weer een Efteling-rij 🙂 niet te doen en ook bij W7 en NYC was het geen doorkomen aan. Toch jammer want dit was vorig jaar ook al zo en je zou toch denken dat daarvan geleerd is en ze de opzet een beetje anders doen maar blijkbaar niet.

Wij hebben geen workshops of iets gedaan dat is niet zo ons ding. We hebben gezellig rond gelopen, gekeken, geshopt wat gegeten en na nog een rondje weer op naar huis. Leuk was het zeker maar omdat het voor mijn gevoel hetzelfde was als vorig jaar zal ik de volgende editie overslaan.

Ben jij naar het I love Beauty Event geweest?

Annette

24 thoughts on “I love beauty beurs

  1. Ik ben er ook geweest, en sluit me volledig bij jou mening aan! Niks vernieuwends, en voornamelijk makeup en kleding. Vorig jaar waren er nog “onbekende merken” maar helaas. Ook ik was na 2,5 uur erdoor heen en ben gegaan!

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik was er voor het eerst en vond het super! Zo lang ze er niet voor kiezen om het event in een grotere ruimte te houden (pak er een hal bij) zal het allemaal wel zo druk blijven. Zelf denk ik toch echt dat het event succesvol genoeg is om eens wat groter te gaan. Workshops waren ook best weinig plekken voor. Kan ook allemaal groter! Verdienen ze er ook nog eens meer aan. Dus hopelijk volgend jaar beter.

    Desondanks vond ik het zelf super leuk! Volgend jaar weer 😄

    Geliked door 1 persoon

    • Het was nu voor de 3e keer dus je zou toch denken dat ze al van voorgaande edities hebben geleerd? Helaas was het dit jaar hetzelfde als vorig jaar en ook tov de eerste editie behalve de locatie nog niet veel verbeteringen gezien en dat is heel jammer. Ik denk inderdaad dat er veel meer van de maken valt van het event en dat je er dan echt een hele dag door kunt brengen.

      Like

  3. Pingback: Beauty Trade Beurs | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Plaats een reactie