Caudalie en Bioderma

Caudalie & Bioderma

Alweer even geleden konden jullie in mijn unboxing video – link– zien dat ik deze producten in de sale kocht bij FeelUnique. Ik heb ze inmiddels in gebruik genomen en vertel je wat ik ervan vind.

Ik start met het micellaire water van Bioderma, in de comments las ik dat jullie hier het meest nieuwsgierig naar waren. Bioderma is denk ik een van de eerste merken die met een micellair water op de markt kwamen. Dit merk kun je niet echt makkelijk vinden in Nederland al zie ik hem online wel bij een aantal apotheken te koop staan.

Bioderma miscellaire water

Bioderma is niet echt goedkoop en valt qua reinigingsproducten qua prijsklasse in het wat hogere segment. Hij is ongeveer 2x zo duur als bijvoorbeeld de Garnier die je ook nog eens vaak in de aanbieding kunt kopen in 1+1 gratis acties (doe ik altijd, ik betaal nooit fullprize voor dit soort producten).

Over Bioderma:

Bioderma Sebium H2O Micellaire Oplossing is een demaquillerend reinigingswater dat de gemengde of vette huid in alle zachtheid zuivert.

  • Reinigt en demaquilleert de huid in alle zachtheid zonder ze uit te drogen.
  • Zuivert de huid en normaliseert de kwaliteit van het sebum.
  • Geeft onmiddellijk een fris gevoel.
  • Geparfumeerde formule zonder parabenen en kleurstoffen.
  • Hypoallergeen en niet-comedogeen.
  • Hoeft niet te worden afgespoeld.

Het is echt een heel fijn watertje. Ik kan niet anders zeggen. Hij ruikt lekker fris (al zit er op zich weinig geur aan) en je make-up is supersnel verdwenen. Heerlijk product en deze staat zeker in mijn top 3 (Garnier en die van Dr. Pierre Ricaud zijn mijn andere favorieten). Het is jammer dat hij behoorlijk duur is anders zou ik hem zeker vaker kopen. Maar deze kocht ik in de sale dus dat is voor de volgende keer voor mij zeker weer een reden om hem nog een keer te bestellen. Ik betaalde nu EUR 6,72 voor een fles van 250ml.

Caudalie

Ik kocht ook deze spuitbus met verfrissend gezichtswater van het merk Caudalie. Van dit merk heb ik voor zover ik me kan herinneren niet eerder iets geprobeerd. Ik bestelde deze ook in de sale en betaalde EUR 6,40 de inhoud is 200ml.

Caudalie face mist

Als het straks weer mooi weer wordt (ja echt ik verlang er zoooo naar 🙂 ) vind ik het heerlijk om mijn gezicht even met dit soort sprays op te frissen. Ik reviewde al eerder die van Kiehls – link– absoluut een favoriet maar ook die van The body shop – link– is niet verkeerd.

Over de spray:

Dit 100% plantaardige water, dat tijdens de druivenpluk uit de druiven gewonnen wordt, werkt zeer kalmerend en kan gebruikt worden als tonic na het verwijderen van de make-up of op ieder moment van de dag om uw huid te verfrissen of te hydrateren.

Voor een nog frisser gevoel kan de verstuiver in de koelkast bewaard worden.

Indicaties: Voor de zeer gevoelige huid.

Samenstelling: 100% druivenwater rijk aan hydraterende polysachariden en minerale zouten.

Ook na bijvoorbeeld het douchen of een bezoekje aan de zonnebank spray ik deze graag even over mijn gezicht. Hij is heerlijk en heeft een mooie fijne nevel dus je loopt niet te druppelen 🙂 . Heerlijk product en deze komt zeker wel op in de komende maanden.

Heerlijke nieuwe producten ontdekt dus en beide ook nog eens erg fijn in gebruik. Leuk om weer twee nieuwe merken aan mijn ‘verzameling’ toe te kunnen voegen. Hadden jullie ervaring met deze merken?

Annette

18 thoughts on “Caudalie en Bioderma

  1. Bioderma.. ik denk dan altijd aan Biodermal, maar dat zijn 2 verschillende merken. Momenteel gebruik ik het micellair water van Dr. Pierre en ik vind hem echt super!
    Caudelie en Bioderma, nee, geen ervaring mee.

    Geliked door 1 persoon

  2. Over het micellair water van Bioderma heb ik vaker positieve verhalen gehoord. Ik heb het zelf nog nooit gebruikt, omdat ik tevreden ben met die van Garnier en omdat deze makkelijk te krijgen is. Ik heb nu een uitstapje gemaakt naar het micellair water van Etos, maar die vind ik helemaal niks helaas.

    Geliked door 1 persoon

    • oh jammer dat die van de Etos niets is, die heb ik nog niet gehad. Ja ik kies ook vaak voor het gemak van Garnier. Deze van Bioderma is ook best duur als je hem vergelijkt maar mocht ik nog eens tegen een aanbieding aanlopen neem ik hem wel nog een keer mee. Hij is echt fijn.

      Like

  3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Unboxing | Ann Ages Gracefully

  5. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Plaats een reactie