Nagels #37

P2 and Model’s Own

Na mijn blauwe blamage van de vorige keer (klik hier) ging ik deze maand maar op safe 🙂 . Nou ja, met een nieuwe nagellak weet je het nooit natuurlijk maar als ik zeg dat het een lakje van de P2 is dan zit het meestal wel snor.

P2 Models Own Nagellak

Om toch een klein beetje uit of my comfort zone te komen ging ik voor deze groene kleur. Het is een lakje uit de Volume Gloss lijn nr. 610 Clue Mapper. Ik ben blij het is echt een prachtige kleur. Past ook helemaal in de army-trend van nu. In de kleding vind je deze groentint ook terug op dit moment.

Voor het accentje greep ik even terug naar deze RoseGold van Model’s Own. Ik kocht deze lak een paar jaar terug in Londen en heb deze al eens in een blogpost aan je laten zien (klik hier). Nu dus alleen op de ringvinger aangebracht. Ik vind dat echt een leuke combinatie en de kleuren passen supergoed bij elkaar.

P2 Models Own

Ben ik toch weer mooi helemaal hip de komende weken. Zoals altijd 2 laagjes en een topcoat. De P2 lak dekt heel goed, je zou het met 1 laagje afkunnen mocht je een keer superveel haast hebben.  Ik betaalde EUR 1,95 voor dit lakje wat geen geld is natuurlijk. Ik ben groot fan van de P2 lakjes en neem er eigenlijk altijd wel 1 mee als ik bij de DM ben.

P2 Models Own

Als je ook van nagellak houd en je komt eens over de grens bij de DM sla het P2 vak dan zeker niet over. De make-up is ook zeker niet verkeerd. Er is bijvoorbeeld een supergoed tubetje met oogschaduw primer te koop maar de lakjes zijn toch wel mijn favoriet.

Ik ben blij met de gekozen combinatie voor deze maand en ga vast nadenken voor de volgende. Dat moet echt een lentelakje worden hoor, ik ben eraan toe en ben al superblij dat het s’avonds alweer wat langer licht is. Wat jullie?

Annette

9 thoughts on “Nagels #37

Plaats een reactie