Mascara’s van Clinique & L’oreal

Clinique – Chubby Lash Fattening mascara

L’oreal – Volume million lashes Fatale

Elke dag komen er wel nieuwe mascara’s op de markt. Volgens mij is dit een product dat echt zo vaak een ‘nieuwe’ formule krijgt,  het is nauwelijks bij te benen. Ik heb er onlangs weer eens twee voor je getest en laat in deze review weten wat ik ervan vindt.

Clinique Chubby Lash

Clinique

We starten met de fattening mascara van Clinique. Ik heb in mijn toch redelijk uitgebreide mascara-loopbaan 🙂 nog nooit (dat ik me kan herinneren) een mascara van Clinique geprobeerd. Dat werd dus wel eens hoog tijd. Ik bestelde deze mascara samen met de PEP oogcreme waar ik nog een aparte review over ga maken.

Clinique oogset

Chubby Lash Fattening Mascara van Clinique voor opvallend volle en weelderige wimpers in een oogwenk.  Met een paar streken van de oversized borstel maakt u volle, dikke en weergaloze wimpers. Om dunne, fijne wimperhaartjes om te toveren in volle, niet te missen wimpers legt de volumegevende borstel laagjes op de wimpers zonder de haartjes te verzwaren.

Het is inderdaad een groot borsteltje. Zelf vind ik hem niet zo prettig werken en ook het resultaat vind ik eigenlijk maar zo-zo.   Nee, ik ben niet erg onder de indruk van deze mascara vind hem oke maar ook niet meer dan dat. Voor deze mascara betaal je normaal gesproken rond de EUR 20,-. Online zie ik erg goede reviews overigens maar ik zou hem niet snel opnieuw kopen.

L’oreal

Dan de L’oreal mascara. Mag ik even een applaus voor de kleur van de huls *liefde*. Nu houd ik enorm van roze/paars dus mijn hartje ging sneller kloppen. Of dat na gebruik nog steeds zo was? Eerst wat er over het product wordt geschreven:

Volume Million Lashes Fatale geeft je wimpers killer volume! Het exclusieve millionizer borsteltje zorgt voor perfecte separatie van de wimpers zonder te klonteren. De extra zwarte formule zorgt daarnaast voor intens zwarte wimpers. Creëer zo een ultieme Femme Fatale look!

De Volume Million Lashes Fatale mascara geeft wimper-voor-wimper volume met perfecte separatie en een extreem zwart effect. Met als resultaat volle wimpers, die extreem verleidelijk zijn.

Mweh, ook deze vind ik niet indrukwekkend. Ik had toch een beetje Va-Va-Voom verwacht maar dat zie ik niet terug. Ik heb lange wimpers van mijzelf dus mijn wimpers hebben niet veel nodig. Jammer, op zich dus ook een prima mascara maar echt een topper vind ik deze ook niet.

Conclusie:

Op zich goede mascara’s, mooi zwart en blijven goed zitten. Geen wow-effect wat mij betreft maar ook wil ik ze niet afkraken. De mascara’s kosten tussen de EUR 15,- (voor de L’oreal, maar vaak in de aanbieding) en EUR 20,- (voor die van Clinique).

We blijven dus gewoon zoeken naar die ene mascara die alles heeft. Als ik ze combineer, eerst een laagje L’oreal en dan de Clinique vind ik het resultaat een stuk mooier en zo ga ik ze dus gewoon de komende tijd gebruiken.

Je kunt ze online kopen. Klik hier voor de L’oreal mascara en hier voor de mascara van Clinique.

Annette

*Dit artikel bevat een affiliate link*

12 thoughts on “Mascara’s van Clinique & L’oreal

  1. Wat jammer dat ze allebei niet het gewenste resultaat geven. Ik vind zelf de mascara van Clinique er denk ik het mooiste bij je uitzien, hoewel de lengte van L’Oréal mij dan ook wel weer aanspreekt.

    Geliked door 1 persoon

  2. Mmh .. ik had ook meer effect verwacht. Het ziet er zo normaaltjes uit op je ogen.

    Ik zweer bij mijn essence mascara’s. Die geven voor mij het gewenste effect

    Geliked door 1 persoon

  3. Jammer dat ze niet zo een goed resultaat geven. Ik gebruik altijd de SexyPlump van Yves Rocher. Het blijft voor mij de beste en niet eens zo duur (meestal is die voor de helft en dan betaal je iets van €9).

    Geliked door 1 persoon

  4. Pingback: Opgemaakt #34 | Ann Ages Gracefully

  5. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Plaats een reactie