Blèzi Make up

Blèzi Make up

Van het mooie Nederlandse merk Blèzi waar ik eerder de dagcrème (klik hier) en de oog crème (klik hier) van heb getest kreeg ik een mooi make-up pakket toegestuurd. Ik laat de producten vandaag aan je zien en de look die ik ermee maakte.

Blezi make up

Ik ontving een foundation, een compact powder, een blush, oogschaduw en lipfix alles dus om een mooie volledige look mee te kunnen maken.

Als eerste over Blèzi make-up:

Blèzi make-up is ontwikkeld in samenwerking met de allerbeste internationale productspecialisten op het gebied van decoratieve cosmetica. De formules zijn hoog gepigmenteerd en houden uitzonderlijk lang. De gebruikte grondstoffen zijn van de allerbeste kwaliteit en de producten verzorgen en respecteren je huid. Alle make-up producten zijn makkelijk in gebruik en geven een professioneel resultaat.

Tijdloos én trendy

Blèzi make-up is zowel tijdloos als trendy. Er is een ruime keuze aan klassieke make-uptinten, maar de collectie bevat ook kleuren die perfect aansluiten bij de meest actuele trends.

Pluspunten:

  • Hypoallergeen
  • Parfum- en dierproefvrij
  • Dermatologisch en oogheelkundig getest
  • Geschikt voor alle leeftijden
  • Geschikt voor alle huidtypes

Met Miranda (eigenaresse van Blèzi) had ik wat heen en weer gemaild over de juiste kleur van de foundation. Het is gewoon lastig om dat online te bestellen. Uiteindelijk besloten we gezamenlijk dat de kleur 10 het beste zou kunnen passen. Helaas is de foundation toch te licht gebleken en zie ik er wat ziekjes uit als ik hem gebruik. Ik heb het opgelost met een drupje van de darkening drops van The Body Shop waarmee je je foundation de juiste kleur kunt geven. Met 1 klein drupje van dit donkere goedje en dan even mengen is de foundation precies de goede kleur voor mij.

De foundation dekt heel goed en je hebt er dus maar weinig van nodig. 1 pompje is echt voldoende (dat is ongeveer een erwtje aan product) voor je hele gezicht. Hij blijft goed zitten gedurende de hele dag.  Hij heeft ook een SPF van 15 dus een beetje bescherming geeft hij ook nog. De compact poeder is ideaal om je gezicht mee af te poederen en ervoor te zorgen dat je gedurende de dag niet gaat glimmen. Normaal ontstaat er bij mij wat lichte glim aan het einde van de dag rond mijn voorhoofd maar met deze poeder blijf ik goed mat 🙂 .

De blush kleur die ik uitkoos is oudroze en heet Posh Peach. Hij is prima gepigmenteerd dus je hebt een klein beetje nodig. Ik lach even vriendelijk naar mezelf zodat ik goed de ‘appeltjes’ naar voren breng en daar breng ik dan de blush als eerste aan en leg daar ook het accent. Vervolgens vervaag ik hem uit richting de bovenkant van mijn oren. Een klein beetje highlighter maakt het voor mij altijd af en dit breng ik aan op mijn jukbeen ook weer een beetje richting haargrens. De Blush is overigens ook prima op de ogen te gebruiken en is ook mooi in combinatie met de oogschaduw die ik uitkoos.

Op mijn ogen heb ik namelijk een prachtige paarse kleur. Stunning Purple heet hij en dat is hij ook echt. Heel veel pigment dus even voorzichtig aanbrengen. Voor de foto’s wilde ik hem goed zichtbaar hebben J maar normaal zou ik hem iets lichter aanbrengen. Echt een prachtige kleur die het goed doet bij mijn bruine kijkers. Ik houd van paars!

Tenslotte dan de lippen. Ik ging voor de lipfix in de kleur Dazzling Mauve (ik blijf in de paarstinten). In de huls lijkt hij behoorlijk donker maar hij is echt prachtig op de lippen. Hij droogt snel en gaat dan nergens meer heen. Langhoudend dus. Zelf houd ik niet van een (te) droog gevoel op mijn lippen dus ik breng een klein beetje labello aan als de lipstick droog is voor het ‘gevoel’.

Blezi Lipfix

Echt prachtige producten die langhouden en zeer goed gepigmenteerd zijn. Ik ga deze producten met veel plezier gebruiken. Je vind de producten terug in de webshop van Blèzi en die vind je hier.

Van vinden jullie van de look?

Annette

*Ik ontving deze producten ter review*

27 thoughts on “Blèzi Make up

  1. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Plaats een reactie