REN

Travelset REN

Dit travelsetje van REN heb ik onlangs meegenomen mee op zakenreis. Prima moment om dit soort producten een paar dagen uit te testen. Het merk REN stond al een tijdje op mijn ‘wensenlijstje’ om eens te proberen.

REN travelset

Dit is geen uitgebreide product review daar was het setje niet voor geschikt maar een eerste indruk kan ik je zeker geven. Het doosje dat ik kocht bij FeelUnique (zie hier de unboxing) kostte EUR 8,32 en bevat 3 producten. Een face-mist een 1 minute masker en een dagcrème. Dit lijkt niet heel goedkoop maar de fullsize producten van REN zijn niet goedkoop.

Over REN

REN Clean Skincare is een Engels merk dat in 2000 is opgericht met als doelstelling effectieve huidverzorgingsproducten creëren die puur zijn, zonder (petro)chemische, belastende ingrediënten en bovendien fijn aanvoelen en er mooi uitzien. REN producten geven je een gezonde, mooiere huid die er langer jong uit ziet. De filosofie van REN laat zich het best omschrijven door drie woorden: Performance (werking), Purity (puurheid), Pleasure (plezier); de pure producten (zonder synthetische ingrediënten)* zijn zeer effectief (doen wat ze beloven) en bovendien zeer prettig in het gebruik.

REN anit-pollution mist

Ik start met de face-mist de Anti-Pollution variant.  Ik houd van face-mists, ik gebruik ze met regelmaat. In de zomer vaker en meer dan in de andere seizoenen maar ook na het douchen of na een bezoekje aan de zonnebank vind ik het lekker om even mijn gezicht in te sprayen. Ik had verwacht dat het spuitje snel op zou zijn maar ik denk dat je hier best even mee doet. 2x sprayen is ook echt voldoende. Je kunt het sprayen na je crème of als je je make-up volledig hebt aangebracht.  Je vermoeide huid knapt er weer van op. Heerlijk spul, de geur is licht kruidig, lekker. Na een week gebruik is hij nog voor meer dan de helft vol.

REN 1 minute Flash Rinse

Dan de klapper de 1 minute facial. Ik ben voorstander van snel en gemak  🙂 welke werkende vrouw is dat niet? Dit product kun je ongeveer 2x per week gebruiken. Er zit een klein korreltje in en hij zit vol met Vitamine C. Even lekker inmasseren (vingers dus iets vochtig maken), minuutje laten zitten en afspoelen. Je houd een heerlijk zachte huid over met een mooie glow.

REN youth vitality day cream

Tot slot een tubetje dagcrème. Deze heeft een natuurlijke geur beetje medisch vind ik zelf. Ik heb een goede 1,5 week met deze crème kunnen doen dus nogmaals alleen een eerste indruk. Prima dagcrème die het ook prima doet onder je make-up. Ik zie wel iets glim ontstaan op mijn voorhoofd aan het einde van de dag maar niet op een storende manier. Hij voelt lekker aan op de huid en trekt snel in.

REN travelset

Ik vond het een leuke eerste kennismaking met het merk. Ik wil hier zeker ook nog wel eens wat andere producten van proberen dit smaakte zeker naar meer. De toppers uit deze set zijn zeker de face-mist en de facial die vind ik echt heerlijk.

Probeer jij wel eens een product uit door eerst een ‘reisset’ te testen?

Annette

21 thoughts on “REN

  1. Wat fijn dat de producten je zo goed zijn bevallen! Zelf koop ik niet zo snel van dit soort setjes voor op reis, maar dat is vooral omdat ik bang ben dat ik er dan niet tegen kan. Thuis vind ik het dan wel leuk om zoiets te proberen, omdat ik dan een alternatief bij de hand heb, mocht mijn huid er niet goed tegen kunnen.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik had nog nooit van REN gehoord. Die 1 minute facial klinkt goed, ik ben wel van de minimale inspanning-maximaal resultaat 🙂
    Vind het wel een goeie tip trouwens om eerst een reissetje uit te proberen (als je niet aan samples kunt komen)

    Geliked door 1 persoon

  3. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: REN | Ann Ages Gracefully

  5. Pingback: Ren Skincare | Ann Ages Gracefully

Plaats een reactie