Peter Thomas Roth

Rose Stem Cell Bio-Repair Gel Mask

De laatste van de 3 maskers die ik voor je ga reviewen. De review van het Enzyme masker  en het Cucumber masker heb je al van me gezien. Een lekker roze masker dit keer en wederom een jelly variant dus eenmaal aangebracht zie je er niets van :).

Peter Thomas Roth gezichtsmaskers

Over het masker:

Maak kennis met het best-selling Rose Stem Cell Bio-Repair Gel Mask. Het masker bevat een cutting-edge plantenbiotechnologie en creëert de perfecte stamcellen van de roos voor een maximaal anti-age effect van de huid. Het Gel Mask bevat de baanbrekende technologie van stamcellen. Het  masker werkt effectief tegen fijne lijntjes, rimpels en de textuur van de huid.

Gebruik het Rose Stem Cell Bio-Repair Gel Mask van Peter Thomas Roth 2-3 keer per week en onthul een zijdezachte, stralende en jeugdige huid!

Breng een royale laag aan op een schone huid. Laat 10 minuten intrekken, daarna afspoelen met koud water. Voor een intensieve hydratatie, zet het masker in de koelkast en breng daarna een dun laagje aan op de huid voordat je gaat slapen, als overnight treatment. Gebruik 2-3 keer per week of dagelijks voor een intensieve hydratatie boost.

Peter Thomas Roth Rose Stemcell Mask

Ik kan niet anders concluderen dan dat dit hele fijne maskers zijn. Ze zijn niet goedkoop met hun EUR 43,- per pot maar je merkt wel dat de werkzame ingrediënten in grote mate aanwezig zijn. Dat voel je vooral met het Enzyme mask maar de andere twee doen qua werking zeker niet onder.

Veel dames (en heren) gebruiken een maskertje puur om even te ontspannen en je huid lekker op te peppen maar deze maskers gaan toch wel een stapje verder dan alleen hydrateren. Vooral het feit dat je dit masker ook als overnight masker kunt gebruiken vind ik een dikke plus. Zo kun je optimaal van je aankoop genieten en je huid is je dankbaar.

Wat zit er dus allemaal in?

Vijf Roos Plant Stamcellen

  • Rose Commiphora: een duo van de Damask roos en de bekende actuele stimulant (Commiphora boom), die samen anti-inflammatoire eigenschappen bezitten
  • Desert Rose: bevordert oppervlakte van de celregeneratie, herbouwt de huidbarrière en helpt bij het herstellen van de soepelheid.
  • Damast Rose: helpt om de poriën te verkleinen, huid te zuiveren, gladder te maken en weerstand te bieden tegen tekenen van veroudering
  • Pale Rose: helpt om het vocht barrière weer op te bouwen, geeft de huid soepelheid en zachtheid, regeneert, herstructureert
  • White Rose: een bevochtiger, voegt vocht toe en houdt vocht vast, geschikt voor de normale tot droge, rijpe en gevoelige huid

Vier Roos Extracten:

  • Rosa Damascena: gedestilleerd uit het damast roos, dit is een zeer kostbare en zeldzame essentiële olie met veel eigenschappen van de roos in geconcentreerde vorm
  • Rosa Canina: rijk aan vitamine A en vitamine C, helpt de huid te kalmeren en de geïrriteerde huid te genezen
  • Rose Hip Seed: bekend om zijn huid te herstellende, hydraterende en balancerende eigenschappen
  • Rose Water: verzachtende en verstevigende eigenschappen die de vermoeide huid hydrateren. Ook bekend om de lichte, mooie natuurlijke geur.

Peter Thomas Roth Rose Stem Cell mask

Je kunt het masker kopen bij Cosmania. Ik kocht dus een set van 3 mini potjes bij de Sephora toen ik op vakantie was op Corfu. Je kunt met deze potjes ongeveer 5x een masker doen dus je krijgt een goed beeld van wat de maskers voor je kunnen doen.

Gebruik jij regelmatig een masker?

Annette

19 thoughts on “Peter Thomas Roth

  1. Handig die kleine potjes! Sowieso om eens uit te proberen, maar ook om mee te nemen op vakantie. Heb je het 24k gold mask al eens geprobeerd van Peter Thomas Roth? Verkopen ze ook bij Cosmania en is zoooo luxe!!

    Like

    • Volgens mij hebben ze bij Cosmania een soortgelijke set en dan met tubes van dit merk. Wellicht is dat wat voor je. Viel me echt op hoelang je toch met de maskers doet, haal er zeker 4 uit een potje dus de prijs/pret verhouding is dan prima.

      Like

  2. Het derde artikel over dit voor mij onbekende merk en ik raak steeds enthousiaster. Ik heb nog de moeder aan maskers liggen, maar hier moet ik zeker nog wel een plaatsje voor kunnen vinden!

    Like

  3. Pingback: Sephora | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

  5. Pingback: Peter Thomas Roth | Ann Ages Gracefully

Plaats een reactie