Opgemaakt #25

Opgemaakt – November 2016

De laatste maand is ingegaan. Ik laat je zien wat ik opmaakte in November. Het is maar een klein beetje – voor mijn doen – hahaha. Volgende maand vast weer een hele berg want er is een hoop bijna op.

Zul je zien dat ik komende week al gelijk de doos weer kan gaan vullen. Je kunt kiezen voor het filmpje of de foto’s net wat je zelf leuk vind om te kijken. Onder de foto’s link ik de reviews als ik ze heb geschreven.

In de video komt Skoet nog even buurten en sorry voor het schaduwspel. Het zonnetje scheen dus dacht snel video opnemen maar af en toe schuift er een wolk voorbij en zit ik in de schaduw 🙂

Veel plezier en laat gerust een comment achter.

Nivea Balea Schwarzkopf

Nivea repair – heerlijke shampoo gebruik ik regelmatig.

Balea conditioner – ook deze komt regelmatig voorbij prima conditioner.

Schwarzkopf repair – conditioner die volledig in je haar trekt lees even de review.

CB12 Guhl Nivea

CB12 mondwater – mocht ik testen prima spul maar mijn zoon gebruikt het meer dan ik.

Guhl zilvershampoo prima shampoo had ik van de zomer in gebruik toen mijn haar een stuk lichter was.

Nivea dagcreme – deze producten zijn van mijn dochter Isabelle die gebruikt ze graag.

L'oreal babyolie labello

Mijn favoriet haarkleuring van L’oreal. Er ging een zonnebrand op. Een babyolie van Johnson’s en uiteraard zeg ik bijna een Labello. Het shampoo-tje van Fairtrade nam ik mee uit het hotel waar ik onlangs sliep.

Hyalurides Dr. Pierre Ricaud

Deze heerlijk crème van Dr. Pierre Ricaud. Echt weer een heel fijn product.

Dat was het, bescheiden hoeveelheid vind je niet? Maakte jij nog iets fijns op de afgelopen maand?

Annette

18 thoughts on “Opgemaakt #25

  1. Zeker een bescheiden hoeveelheid opgemaakt. Helemaal niet erg toch een keertje. Ik maakte mijn favo gezichtsscrub op waar ik altijd naar terugkeer.

    Like

  2. Bij mij is de Johnson ’s baby olie bijna op en natuurlijk weer veel shampoo’s en doucheproducten. Ik grijp nog wel eens bijna mis wat de laatsten betreft…die gaan hier heel hard..;)

    Like

  3. Ik vind dat je nog best een behoorlijk aantal dingen heb opgemaakt hoor! Ik heb zelf vrij weinig opgemaakt. Denk dat er volgende maand weer een kliko aan lege verpakkingen de gemeente verlaat.

    Like

  4. Mijn zak was weer weg… hihihi maar ik een mij te herinneren dat er 3 flacons remover in zaten en 1 treacle moon cocos en 1 maal de cinnemon (mijn man is er gek op 😀) tandpasta, tubes Paula’s choice en 2 flessen mondwater. Wij zijn best zuinig in gebruik!
    Ik moet zeggen dat ik altijd vol bewondering kijk naar het consumeren van anderen.

    Like

Plaats een reactie