La Roche-Posay

RESPECTISSIME – mascara

Het plezier van make-up, ook voor de gevoelige huid en ogen

Persoonlijk ken ik La Roche-Posay van de huidverzorging voor de gevoelige huid. Ik wist niet dat ze ook make-up producten voor de gevoelige huid hadden ontwikkeld. Prima zaak natuurlijk, dus toen ik een persbericht ontving heb ik gevraagd of ik een product mocht testen.

Ik kreeg de nieuwste mascara uit het Respectissime assortiment toegestuurd. De multi-dimension.

La roche-Posay Respectissime mascara

De Laboratoires La Roche-Posay stellen reeds meer dan 10 jaar alles in het werk om reactieverschijnselen, zowel van de huid als van de ogen, zo veel mogelijk uit te sluiten. Zo brengt RESPECTISSIME een compleet gamma mascara’s met Gereconstrueerd traanvocht*, alsook oogschaduwen en oogpotloden die de blik accentueren met maximaal respect voor de fysiologie van gevoelige ogen.

Hoge tolerantie. Zonder parfum. Getest op gevoelige ogen en lensdraagsters. Gezuiverde pigmenten. Anti-frictie applicators. Brokkelt niet af. Loopt niet uit. Nickel-tested**.

Respectissime multi-dimensions mascara is een alles-in-één oplossing voor vrouwen die alles willen. Het beste in schoonheid en verzorging. Deze multi benefit mascara zorgt voor lengte, volume en bescherming voor gevoelige ogen.

Ik heb de mascara met heel veel plezier getest. Mijn ogen tranen altijd een tijdje in de ochtend en dat is natuurlijk niet best als je een leuk make-upje probeert aan te brengen. Zodra ik op sta s’morgens beginnen mijn neus en ogen te lopen :). Dat duurt meestal een uur ongeveer daarna is het over. Maar ja, dat is wel je ‘spitsuur’ natuurlijk waarin je je klaar maakt om naar je werk te gaan.

De mascara heeft een siliconen borsteltje. Hij maakt zijn lengte belofte zeker waar hij trekt mijn wimpers naar een goede lengte (ik heb al lange wimpers maar nu eindigen ze bijna in mijn wenkbrauwen. Wel vond ik hem de eerste paar keer wat ‘nattig’ waardoor de haartjes een beetje aan elkaar kleven maar na een paar dagen merkte ik dat het beter ging. Ik denk dat het dus even de nieuwigheid van de mascara was en als je hem eenmaal in gebruik neemt dat het dan beter gaat.

Prachtig resultaat en geen traantjes in de ochtend. Ideaal dus voor de dames die gevoelige ogen hebben (of bijvoorbeeld lens-dragers). De mascara kost rond de EUR 20,- en is te koop bij de apotheek (ook bij de online apotheek). Aanrader voor de dames die met dit soort problemen kampen.

Annette

*Ik ontving dit product ter review*

20 thoughts on “La Roche-Posay

  1. Moet dat nou weer? Een closeup van die vleugels van je? 🙂

    Prachtige mascara zeg! En inderdaad hoop in bange dagen voor lenzendraagsters, waaronder ik zelf. Ik heb nog teveel mascara liggen om te testen maar daarna ga ik deze zeker eens van dichtbij bekijken. Thanks voor de review!

    Like

  2. Mooie mascara , zeker voor gevoelige ogen. Wat vervelend dat je dat altijd hebt, en zo lang in de ochtend!
    Ja, die wimpers… ze kunnen jou wel boeken voor mascara commercials!

    Like

    • Ja joh en als ik dan de voordeur open doe en de kou komt erop dan is het helemaal tranen met tuiten, niet te doen hahaha dan scheld ik altijd even lekker (in mijn hoofd) want dan heb ik zo mijn best gedaan en dan zit de heleboel weer aan elkaar geplakt of is totaal uitgelopen mweh! Maar met deze gaat het goed.

      Like

  3. Ik heb ook wel eens traanogen, zo vervelend. Ik loop nu al 3 dagen met jeuk, moseskriebel nog aan toe.
    Ik ga deze zeer zeker noteren!
    En damnnn de een heeft een mooi balkonnetje, maar jij hebt mega mooie zonwering!

    Like

  4. Pingback: La Roche-Posay Hydraphase | Ann Ages Gracefully

  5. Pingback: Opgemaakt #31 | Ann Ages Gracefully

Plaats een reactie