Lancome

Lancome – Energie de Vie Nuit

Nachtmaskers zijn helemaal hot op dit moment in beautyland. En als er iets nieuws te proberen valt dan wil ik dat graag ook zelf ervaren en testen. Ik kocht dit Sleeping Mask of Overnight Mask net hoe je het noemen wilt bij de ICI Paris tijdens de 21% kortingsactie. Scheelde toch mooi weer de nodige euro’s. Normaal betaal je voor dit masker meer dan EUR 60,-.

In onze voeding zijn we inmiddels bekend met de term superfoods. Nu is het de beurt om onze huid ook te voorzien van wat superfoods oftewel het een lekkere booster te geven door hoge concentratie van goede ingrediënten.

Deze vloeibare verzorging gebaseerd op Koreaanse schoonheidstrends is sterk geconcentreerd en super hydraterend. Ze zorgt hiermee voor een fris en stralende huid, een gladmakend en voller effect. Ook zie ik steeds meer trends uit Azie komen overwaaien, is dat jullie ook al opgevallen? Volgens is het ooit begonnen met de BB-crèmes die het overigens bij mij niet gehaald hebben.

Aan de oorsprong van Energie de vie een 100% natuurlijk ingrediënt uit de Vercors; de Melisse als sinds jaar en dag gebruikt voor haar verjongende eigenschappen. Door middel van stroomdistilatie worden de goede eigenschappen uit de Melisse gewaarborgd. Verder zijn er Goji-bessen en Gentiaan aan het product toegevoegd.

Je kunt het masker op 2 manieren gebruiken. Echt als masker en dan 2 tot 3 keer week gebruiken of als ‘gewone’ nachtverzorging.

Gebruik:

Hou uw huid ’s nachts actief om de tekenen van vermoeidheid tegen te gaan. De huid is in de diepte gehydrateerd en hersteld voor een frissere, uitgeruste en jeugdig stralende huid.

Als nachtverzorging: een dunne laag op een perfect gereinigde huid aanbrengen en de hele nacht laten inwerken.

Als hydraterend masker: een flinke laag op een perfect gereinigde huid aanbrengen en 10 minuten laten inwerken.   Vervolgens het overtollige masker verwijderen.  2-3 keer per week gebruiken (of zo vaak als gewenst!)

Lancome energie de vie nuit

Mening:

Wat een goddelijkheid in een pot. Ik heb de pot van de week leeg geschraapt want ja, hij is op en wat heb ik ervan genoten. Op het moment dat je hem aanbrengt lijkt hij wel in water te veranderen. Heel apart. De geur is echt heerlijk en ik heb hem dan ook met veel plezier elke nacht opgesmeerd. Ik heb hem dus als nachtcrème gebruikt en dat is me uitstekend bevallen.

Er zit trouwens een behoorlijke inhoud in de pot van 75ml. Dat is toch zo’n 25ml meer dan je in normale huidverzorging aantreft die meestal zo’n 50ml bevat. Je doet er dus best lang mee met zo’n pot. Nadeel vind ik dat de pot zonder spateltje wordt geleverd. Voor een product in deze prijsklasse verwacht ik toch op zijn minst dat er een spateltje wordt bijgeleverd. De samenstelling van het product is dusdanig luchtig dat het prima in een pompverpakking zou kunnen maar de pot is wel prachtig dat moet ik toegeven en de groene kleur is helemaal mijn ding.

Heerlijk product, zeker een aanrader als jij ook eens kennis wilt maken met een overnight masker. Bij Bol.com shop hem het goedkoopst heb ik gezien. Je kunt hem hier aanschaffen.

Annette

Deze review bevat een affiliate link (disclaimer)

22 thoughts on “Lancome

  1. Ik vind dit echt een ontdekking van jouw kant… Ik gebruik nu een nachtmasker van een Japans merk en ik vind hem heerlijk! Je leest zo weinig over Lancome en ik ben blij dat deze weer eens besproken wordt. Zoals je het beschrijft wil ik hem bijna direct gaan bestellen, maar omdat ik deze maand lekker los ben gegaan (check de KeeK morgen) zet ik deze op mijn wensenlijstje!

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Opgemaakt #23 | Ann Ages Gracefully

Plaats een reactie