Nagels #29

Delfy – A More Mio

In de Limited Edition StyleTonebox zat dit lakje van het (voor mij) onbekende merk Delfy. Een mooie frambozenrode kleur. Ik was even bang dat hij te rood zou zijn (ik houd niet van rood) maar hij is echt dieproze.

Het flesje is een apart geval, hij kwam met de instructie dat je het flesje niet moet proberen aan het ‘uitsteeksel’ open te draaien in verband met kans op breken. Je draait hem dus aan het draai gedeelte open, die komt dan los (heel gek) en dat uitsteeksel heeft dan het kwastje aan het uiteinde.

Volgens mij is Louboutin ooit begonnen met dit soort punt flesjes? Ik zie het nut er niet van in en het is lastig opbergen want ik bewaar mijn lakjes in een lade (die behoorlijk uitpuilt inmiddels) en tsja dan gaat de lade dus niet meer dicht haha. Leuk, maar verre van praktisch dus.

Zoals altijd draag ik twee laagjes (hij dekt al zeer goed met 1) en een topcoat. Het lakje heeft bij mij ruim 2 weken goed gezeten en toen had ik een ongelukje 🙂 althans…. Een vervelende mug heeft mijn manicure vergald. Serieus waar, had een mug in de slaapkamer en kon het kreng as-usual niet vinden grrrr. Dus ik pakte mijn flesje Deet en heb mezelf daarmee ingespoten. Een beetje hiervan kwam dus ook op mijn nagels en ik denk/vermoed door de agressieve stoffen (alcohol?) in dit goedje liet mijn nagellak los. Noooooooooo 😦

Gets wat een narigheid want als ik ergens niet tegen kan is het wel een chip of een ‘lelijke’ nagel dan moet er dus iets gebeuren. Ik heb het nog ongeveer 24 uur volgehouden maar toen kreeg mijn OCD (dwangneurose) de overhand en kon ik het niet meer aan. Nagellak remover van mijn dochter gepakt en de nagellak met pijn in het hart verwijderd.

Nagels 29 (4)

Ik had nog een blauw lakje van Ciate staan (ook uit een Styletone) dus besloot die dan gelijk maar te proberen. Wat een enorm lelijke kleur, sorry geen foto van, dus ook die heeft het slechts 24 uur volgehouden. Toen terug naar mijn geliefde Business Women van P2. Zucht van verlichting en kon ik mijn tijd tot de volgende nagelafspraak overbruggen.

Nagels 29 (9)

Soms heb je even drama in het leven. Uiteraard lezen jullie dit met een dikke knipoog voordat ik comments krijg dat het zoveel erger kan in de wereld (I know – maar ik wil het vooral gezellig houden op mijn blog).

Wat was jouw laatste nageldrama?

Annette

8 thoughts on “Nagels #29

  1. Ik kan er ook moeilijk tegen als alles netjes gelakt is (en dat is al een uitzondering) en dan doe ik iets stoms. Eigenwijs toch gaan typen, krabben…soms laat ik het zo, en soms gaat die nagel overnieuw..zucht.. zelf blijf je het zien en voelen, anderen zien het niet eens natuurlijk. Maar toch, hahaha.
    Wel een mooie kleur. die puntflesjes heeft essence (of Catrice… een pot nat, hahaha) ook.. als ik geld heb ga ik ook mijn nagels laten doen.. ben die stompjes zo zat 🙂

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie