Opgemaakt #21

Opgemaakte producten Juli 2016

Dag Juli, hallo augustus. Eindelijk is mijn vakantiemaand dan ook aangebroken, pff het duurde me wel lang allemaal maar binnenkort kan ik ook van mijn zomervakantie gaan genieten. Eerst even opruimen en dat doe ik in een filmpje waarin ik je laat zien wat er op ging in Juli. Voor diegenen die liever geen filmpje kijken (of niet kunnen *zwaai naar Hennie in de trein*) een foto blogje 🙂

 

Revitacor opgemaakte producten juli 2016

Nivea zonbescherming

L’Oreal True match foundation

Dr. Pierre Ricaud – Capital Energy oogroller

Revitacor Shampoo & Conditioner

opgemaakte producten juli 2016

L’Oreal Excellence haarkleuring

Hema body lotion

Nivea Repair conditioner

Balea Mango Shampoo Dr. Pierre Ricaud Micellair water

Balea Douchegel Inseltraum

Balea iedere dag shampoo Mango

Dr. Pierre Ricaud – Micellaire reiniger

Colgate whitening tandpasta

Woodwick, Labello, Ziaja lifting solution, Demak up sensitive

Ziaja Lifting solution

Demak Up sensitive oogremover pads

Woodwick waxmelts

Labello Classic

Liu Jo

Parfum Liu Jo

Odorex Ultra protect deodorant

Dat waren ze weer voor deze maand. Bedankt voor het lezen, kijken. Wat ging er op bij jou deze maand en zat er nog een favoriet tussen?

Annette

 

 

 

 

 

 

 

21 thoughts on “Opgemaakt #21

  1. ik bedenk plots iets voor bedrijven toen je kerstpakket zei…. Het zou leuk zijn als mensen mochten kiezen wat er in hun kerstpakket komt te zitten, bijvoorbeeld beauty/wellness producten of spullen voor in huis, voor de sporters etc… misschien is dat al, ik heb geen idee eigenlijk.
    Lekker veel opgemaakt. Labello is op zeker heel blij met jou, die komt bijna altijd terug in de opgemaakte video! 🙂

    Like

    • Ja, ik zou eens aandelen Labello moeten overwegen hahaha. Leuk idee voor die kerstpakketten inderdaad. Mijn ex heeft wel eens een bon gehad en dan kon je op een site inderdaad zelf een kado kiezen dat was wel heel leuk want wat kunnen mensen altijd mopperen over de inhoud van zo’n pakket.

      Like

  2. De deo van Hidro Fugal is heel goed, vroeger te koop bij het Kruidvat, nu koop ik ze bij de DM, de stickvorm voor ongeveer 2,50, ik kan snel last van zweetgeurtjes hebben maar met deze niet meer, echt een aanrader. Leuke video weer.

    Like

  3. Jeetje, wat een service! Haha! Dankjewel!

    Die true match foundation, daar hoor ik vaak goede dingen over. Nu jij hem ook nog als goed markeert, wil ik toch eens gaan kijken.

    Like

    • Ja mijn dochter is helemaal weg van de True match hij past ook echt goed bij haar bleek-scheten huidje, we hadden in Londen keurig advies gekregen van een dame aan de counter die heeft haar echt goed geholpen om de juiste kleur te vinden, ze heeft er ook een crème-poeder bij die vind ze ook echt heel goed.

      Like

  4. Je hebt wel redelijk wat opgemaakt! Dat luchtje ziet er echt super mooi uit zeg :O wax melts heb ik nog nooit gehad eigenlijk maar ik word steeds meer benieuwd.

    Like

  5. Pomtipom… Ging weer er ruig aan toe deze maand 😜
    Ik heb nog steeds geen dingen opgemaakt. Ja ho bijna 1 scrub! Thank God!
    Hoe beviel de haarkleuring jou? Ben nog zoekende naar leuke blondtinten!

    Like

  6. De bodylotion van de HEMA wil ik ook wel eens proberen! (komt door de verpakking, die ziet er schattig uit 🙂 ) Leuk filmpje + foto blogje trouwens!

    Like

  7. Pingback: Cucumber | Ann Ages Gracefully

Plaats een reactie