Etos Mascara

Etos mascara’s

Een tijdje terug was er een actie bij de Etos op de mascara’s en  kon je ze kopen voor 1+1 gratis. Ik heb nog niet eerder mascara’s van de Etos geprobeerd dus het leek me een goed moment.

Etos mascara Sensitive

Zelf ben ik helemaal niet merkvast als het om mascara’s gaat. Ik heb eigenlijk 1 favoriet en die is van de P2 met de metallic paarse huls (lees hier een review) maar verder maakt het me niet veel uit. Ik heb dan zelf ook geen lastige wimpers. Ze zijn lang en zwart van zichzelf en met een beetje hulp van SuperLash zijn ze nog langer en voller dan ooit.

Ik gebruik ook nooit zo’n enge wimpertang dat ziet er zo eng uit, gelukkig krullen mijn wimpers ook van zichzelf dus een mascara aanbrengen gaat makkelijk en snel. Ik nam 2 verschillende versies mee. De Long Lash & Volume mascara (in de zwarte huls) en de Sensitive Volume mascara (in de witte huls).

De Sensitive  Volume mascara heeft een ‘harig’ borsteltje en die van de Long Lash & Volume een siliconen borsteltje. Ik heb geen voorkeur. Ik kan met beide borsteltjes prima uit de voeten. De Sensitive Volume mascara is geschikt –zoals de naam al doet vermoeden- voor de gevoelige ogen en geeft een mooie separatie. Fijne mascara, brengt makkelijk aan en 2 dunne laagjes geven een mooi effect.

Etos Sensitive volume mascara

Etos Sensitive Volume Mascara

De Long Lash & Volume zou voor explosieve volume en lengte zorgen.  Ook dit vind ik een prima mascara doet ook wel wat er beloofd wordt. Je ziet dat mijn wimpers een mooie lengte krijgen. Ook hier heb ik 2 laagjes aangebracht. Voor mijn wimpers prima en ziet er goed uit maar als je wat minder lange en volle wimpers hebt weet ik niet of deze aan je wensen zal voldoen.

Etos Long Lash & Volume mascara

Etos Long Lash & Volume mascara

Mijn voorkeur gaat bij deze twee dus uit naar de Sensitive. Hij werkt prettig, separeert mooi en is goed zwart. Ook blijven je wimpers bij beide mascara’s zacht en heb je geen last van klonters. De mascara’s kosten EUR 5,99 per stuk wat ik een prima prijs vind.

Ben jij iemand die altijd naar dezelfde mascara grijpt of ben je net als ik en probeer je er lustig op los?

Annette

 

28 thoughts on “Etos Mascara

  1. Ik wissel constant van merk. Mascara is zo een product waarvan ik het leuk vind om steeds een andere te proberen. Als jij het niet zou vermelden of als iemand eroverheen leest zou iedereen denken dat deze mascara de beste ooit is met die lange wimpers, hahaha. Je zou zo als mascara model kunnen fungeren 🙂

    Like

    • Ik wissel ook altijd 🙂 net wat in de aanbieding is of wat nieuw is. Je hebt gelijk. Ik heb makkelijke wimpers dus ik hoef er ook niet zo op te letten. Mascara’s zijn al snel goed al heb je er wel hele nare bij of die binnen week uitgedroogd zijn of enorm klonteren. Bah! 🙂

      Like

  2. Ik heb deze vorig jaar gekregen tijdens een pers presentatie en hij viel me niet tegen. Ze drogen alleen vrij snel uit. Ik heb normaal altijd Chanel en die doet dat niet.

    Like

  3. Ik ben ook totaal niet merkvast. Liefst geef ik niet te veel geld uit aan mascara, want je hebt ook best goeie budgetmascara’s. Ik denk dat ik toch het vaakst een mascara van Rimmel gebruik. 🙂

    Like

  4. Wat heb jij een mooie wimpers zeg! ik heb ook nog Etos mascara thuis liggen (nog dicht en niet gebruikt). Weet alleen niet meer welke, maar daar had ik ook goede reviews over gelezen. Ik ben er erg benieuwd naar, maar deze zien er bij jou ook beide prima uit! Ook ik ben niet zo merk vast, alhoewel ik wel een aantal favorieten heb, maar dat zijn de luxe merken (YSL, Chanel, Bobbi Brown en Benefit), dus altijd nog op zoek naar een budget topper ;-).

    Like

  5. Ja jeetje, ook al smeer jij koeiestront op je megalange wimpers, het zal altijd goed staan! 😉

    Ik ben ook niet merkvast qua mascara. Deze van de Etos lijkt me niet verkeerd. Ik heb jarenlang die van de hema gebruikt maar die moest ik bijna met een staalborstel verwijderen. Ik heb nu eentje van bourjois in gebruik. Bevalt prima.

    Like

  6. Wat heb jij inderdaad een mooie wimpers, fijn zeg! Ik vind de senitive ook het mooist bij jou, minder aan elkaar geplakt zeg maar 🙂 Ik heb nu de Miss Manga van Loreal, deze heb ik zelfs twee keer achter elkaar gekocht terwijl ik normaal ook afwissel.

    Like

  7. Pingback: Opgemaakt #22 | Ann Ages Gracefully

  8. Pingback: Opgemaakt #23 | Ann Ages Gracefully

  9. Pingback: Opgemaakt #28 | Ann Ages Gracefully

Plaats een reactie