Spotlight

In de spotlight #4

Het is weer vrijdag. Hoera! Bijna weekend en ook weer tijd om een fijne blog in het zonnetje te zetten. Ik ga dit keer voor de blog van Karen namelijk Dejlig.nl. Oftewel je dagelijkse dosis leuk. Het is een heerlijk online magazine met veel variatie.

spot 1

Je vindt er reviews van producten, maar ook een diary met haar favorieten van de afgelopen week en een van mijn favoriete items is de Let’s talk rubriek. Hierin stelt Karen elke week een andere vraag of dilemma aan de kaak en het zijn onderwerpen waar we altijd wel een mening over hebben. Leuk dus om ook de comments van anderen te lezen. Meestal als ik op een blog reageer kijk ik niet echt naar wat anderen al hebben geschreven maar voor deze rubriek maak ik graag een uitzondering.

spot 2

Ik heb Karen vorig jaar even kort ontmoet in Stadshart Amstelveen waar ze een leuke outfit had gestyled (en voor mij een goed excuus om even het winkelscentrum te bezoeken 🙂 ze hebben daar een L’occitane winkel die ik altijd even moet binnen stappen). Dit jaar krijgen Karen en haar man gezinsuitbreiding en is ze heel open over het adoptieproces.

Deze blog is zeker een bezoekje waard als je op zoek bent naar een fijne blog met een positieve insteek. Ik vind hem top!

Ken jij de blog Dejlig al?

Annette

De foto’s komen van de website van Dejlig

 

6 thoughts on “Spotlight

 1. Haar site ken ik wel. Maar ik kijk er niet meer naar. …Om het feit dat ze producten stuurt naar o.a. jou. Zo wil ze bekend worden wanneer haar site wordt genoemd. Ik vind dat heel………

  Like

   • oa. op instagram stonden foto’s waarbij er niet bij werd gezegd dat het werd gewonnen dmv winaktie. Door onduidelijkheid dacht ik dus zo. Als je wat wint dan typ je dat er toch bij? Sorry van mijn kant, Karen.

    Like

  • Hi Claudy jammer dat je dit zo ziet want dit is absoluut niet waar. Ik heb 1x iets gewonnen op de site van Karen en daar komt een review van op mijn site (en ik meld het altijd netjes als ik iets win). Dus nee, Karen stuurt me zeker geen producten. Overigens is haar site veel meer dan reviews alleen dus jammer dat je haar niet meer volgt.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s