Biomed

Detox masker en 5-in-1 cleanser

Ik heb weer 2 producten getest die ik van Biomed had ontvangen. In mijn vorige artikel kun je meer lezen over het merk Biomed.

Als eerste de 5-in-1 cleanser. Ik vind dit een hele fijne reiniger. Hij heeft geen geur eigenlijk en je kunt hem ook voor je oogmake-up gebruiken. Dat vind ik een groot voordeel want dat kan niet met alle cleansers. Wel bijvoorbeeld met de Purity Made Simple maar niet met de heerlijke cleanser van Origins.

biomed Cleanser

De cleanser van Biomed is PH neutraal en kan ook heel goed door dames met een gevoelige huid worden gebruikt omdat het zo’n clean product is. Hij is heel mild en bevat een hoog percentage avocado-olie. Zoethout extract ‘detoxt’ de huid en voorkomt irritaties en roodhuid. Ten slotte zit er ook Aloë Vera in voor een lekkere hydratatie. Fijne reiniger die mijn huid (normaal tot vocht-arm) niet trekkerig aan laat voelen na gebruik maar wel een heel schoon gevoel geeft.

biomed cleanser       Biomed Cleanser

Dan het Detox masker.

Is je huid lekker schoon is het tijd voor een fijn masker. Ik breng mijn maskers altijd aan met een kwast. Dat gaat met dit masker niet zo heel soepel omdat het een beetje een ‘stug’ masker is maar uiteindelijk heb ik een laagje aangebracht. Je laat het een minuut of 5 zitten en dan spoel je het af met lauw/warm water.

Biomed masker      biomed masker

Wat doet dit masker? Het detoxt dus en beschermt de huid tegen vrije radicalen en de elementen (klimaat zon/kou/wind, (lucht)verontreiniging, airco etc). Het zou je huid een energie boost geven. Het is gemaakt om de huid te reinigen en te beschermen en werkt specifiek op de wat vettere delen van je huid.  Het heeft een matterend effect door de Kaolin (witte klei) en cocoa modder die een absorberende werking hebben.  De rozenbottel olie zorgt voor een matterend effect. Er zit ook Vitamine E in en heerlijke Aloë Vera.

biomed detox masker

Prima ingrediënten dus weer en wat een heerlijk zachte huid krijg je van dit masker. Heerlijk. Ook dit masker heeft bijna geen geur. Je ruikt een klein beetje een medisch luchtje maar het is minimaal. Je kunt het masker 1 a 2 keer per week gebruiken.

Fijne producten dus weer van Biomed. Je kunt ze hier kopen. Ook kun je Biomed volgen via Facebook.

Ik zie wel een trend in huidverzorging dat ook steeds ‘cleaner’ wordt. Let jij erop bij aanschaf van je producten?

Annette

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review (disclaimer)

5 thoughts on “Biomed

  1. Wat leuk om jouw review te lezen over Biomed. Als het gaat om goede huidverzorging vind ik de verpakking niet heel belangrijk, wel wat het echt doet. Maar ik geef het toe, het eerste wat je ziet is de verpakking en als die mooi is, of heel strak en clean, pastelkleurig of heel spetterend of vintage… daar ben ik ook best gevoelig voor.

    Like

    • Ja, we trappen graag in de marketing trucs nietwaar? 😉 Maar deze producten zijn echt wel heel fijn. Moet er toch eens wat minder voor gaan (die leuke verpakkingen zeg maar) en meer op de inhoud letten 🙂 Dank voor je reactie! Blij dat het is gelukt.

      Like

  2. Pingback: Opgemaakt #15 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s