Novexpert

Novexpert -Vitamine C Booster

Vitamine C is helemaal hot op het moment. Sinds een aantal maanden kun je er eigenlijk niet meer omheen. Ik probeerde al een vitamine C serum van Laidbare (lees hier) maar daarbij was het onduidelijk hoeveel vitamine C er nu daadwerkelijk in zit. Wel heerlijk spul hoor!

novexpert      novexpert

Er wordt gezegd/geschreven dat een product wil het effectief zijn minimaal 12% zou moeten bevatten. Dat hebben ze bij Novexpert goed gehoord en die stoppen maar liefst 25% Vitamine C in hun serum. Het was duidelijk, die moest ik proberen. Bij de ICI Paris verkopen ze dit merk (exclusief) en er was een introductie aanbieding waarbij je 10 euro korting kreeg. Ik betaalde EUR 55,- voor dit serum. Normale prijs is dus EUR 65,-.

NOVEXPERT is het nieuwe cosmeceutical concept met gegarandeerd ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong. Het is ontwikkeld door Franse doktoren, gespecialiseerd in huidveroudering.

novexpert        novexpert

Een uniek merk dat is gebaseerd op anti-verouderingsmedicatie met 0% conserveringsmiddelen, 0% siliconen, 0% PEG, 0% parabenen, 0% minerale oliën, 0% EDTA, 0% sorbinezuur, 0% BHA, 0% BHT en zo staat er een heel rijtje ook is het gegarandeerd hypoallergeen. De verkoopster wist mij te vertellen dat bij de introductie workshop van dit merk het ook door de yoghurt werd gedaan om te ‘bewijzen’ dat er geen ‘troep’ in zit en te overtuigen dat het helemaal veilig is.

Dankzij het gepatenteerde ingrediënt NOVAXYLINE (-alg) maakt de huid zelf hyaluronzuur en collageen aan. Elke productlijn is onderschreven door een Franse dokter, hypoallergeen en bewezen effectief. In 5 seconden een stralende teint, binnen 5 minuten een liftend effect en/of binnen 5 weken een anti-rimpel effect (tot wel 45,7% reductie van de rimpels).

Dat zijn nogal beloftes nietwaar. Ik gebruik het serum inmiddels een week of 10 en het is echt heerlijk spul. Ik ben ook erg nieuwsgierig naar andere producten van dit merk en ga er vast nog iets van proberen. Wel even wachten tot ze een fijne aktie hebben bij ICI Paris waarbij je korting krijgt op de huidverzorging ;).

novexpert       novexpert

BOOSTER SERUM met VITAMINE C bevat 75% natuurlijke ingrediënten en 25% gestabiliseerd vitamine C complex.  In dit unieke serum zijn 2 soorten gestabiliseerde vitamine C samengebracht.

Biedt een krachtige anti-verouderings/anti-rimpelverzorging (collageenbooster) en zorgt voor een stralende huid (‘glow’ en antihyperpigmentatie). Geschikt voor alle huidtypen, ook de gevoelige huid.

PH-huidneutraal dus ook geschikt om voor, tijdens en na het zonnen te gebruiken.

Ik had het serum mee op vakantie genomen en ook aangebracht onder mijn zonnebrand op mijn gezicht. 1 tot 1,5 pompje is voldoende voor je gezicht, hals en decolleté. Ook bij Beautyjournaal zijn ze fan, lees maar hier naar hun ervaringen. Ik heb geen diepe rimpels of andere huidproblemen (mijn huid is normaal en soms wat vocht-arm) maar zie wel dat mijn huid een fijne gezonde glans heeft en mijn hals en decolleté lekker glad zijn ook :). Ik heb het serum nu alleen overdag gebruikt en gebruikte de Laidbare in de avond (die is wat vettig dus niet geschikt voor overdag). Deze laatste is nu op dus ik ga het product nu 2x per dag gebruiken. Benieuwd of de resultaten dan nog beter zichtbaar zijn.

Ann Ages Gracefully

Het is zeker geen goedkoop serum maar als je bereid bent om wat meer geld uit te geven aan huidverzorging kan ik deze van harte aanraden.

Gebruik jij een serum onder je dag/nacht verzorging?

Annette

23 thoughts on “Novexpert

  1. Jeetje….goed dat het te koop is bij paris ici. Maar best duur! Ik bestel het serum van 20% bij Absorbyourhealth. Dan zit er ook vitamine e en ferulic acid in, wat de werking versterkt. Ik bestel er twee. Giet een deel in een 10 ml flesje en bewaar de rest in de koelkast tegen oxideren. Een stuk goedkoper! Mijn pigmentvlekken zitten er nog steeds. Maar vitamine c samen met vitamine e zijn prima anti oxidanten. Dus ik smeer er iedere ochtend vrolijk op los!
    Groeten Wendy

    Like

  2. Ik heb dit serum ook gekocht een tijdje terug en moet er nog mee beginnen. Ik moet eerst mijn oude serum nog opmaken. Ik ben erg benieuwd of het wat voor mijn paar pigmentvlekjes kan doen; daarom heb ik het ook gekocht. Ik had ook en proefje meegekregen en het smeert in ieder geval fijn en voelt goed op de huid….dus nog even afwachten ;-).

    Like

  3. Wat leuk dat je naar mij geluisterd hebt betreffende huid informatie. Ik gebruik een serum van diadermine. Wat er in zit weet ik zo niet. Ik weet wel dat een serum geconcentreerder is dan een ander verzorging product. Dit gebruik ik 3 a 4x per week s’avonds. Vitamine c of niet. Mijn huid voelt goed aan. Boven de €25 aan een serum betaal ik niet. Te duur. Claudy

    Like

      • Doordat je vaak producten hebt van DM Markt ga ik binnenkort naartoe in Vreden. Ik woon 17 km van de grens af en ik ben er nog nooit geweest {schaamschaam}. Ik probeer daar een serum te kopen van Balea. En nog wat producten wat jij aanraadt in je opgemaakt artikels. Dank je wel daarvoor. Claudy

        Like

  4. Pingback: Opgemaakt #19 | Ann Ages Gracefully

  5. Pingback: Venus | Ann Ages Gracefully

  6. Pingback: Paula’s choice | Ann Ages Gracefully

  7. Pingback: Clarins | Ann Ages Gracefully

  8. Pingback: Het jaar 2016 | Ann Ages Gracefully

  9. Pingback: The Ordinary | Ann Ages Gracefully

  10. Pingback: Garnier Skin Naturals | Ann Ages Gracefully

Plaats een reactie