Rimmel Foundation

Rimmel Foundation – Wake me up

Ik gebruik al jaren de foundation van Rimmel. Ze zijn prettig in gebruik en hebben precies de goede kleur voor mij. Ik schreef al eens een review over de Match Perfection. Ik heb van deze foundation diverse flesjes opgebruikt maar de laatste keer had ik toch het idee dat ze iets aan de kleur hadden zitten sleutelen. Jammer. Met name op foto’s leek vooral mijn voorhoofd een beetje te oranje te zijn.

IMG_2773      IMG_2774

Tijd dus om eens naar een andere om te kijken. Ik kwam toch weer bij Rimmel uit en ging deze keer voor de vernieuwde Wake me Up formule in de kleur 300 Sand.

Over het product: Rimmel’s Nr. 1 foundation met een verbeterde formule dat de toegevoegde voordelen van Vitamine C bevat. Creëer een instant Skin Brightening-effect met krachtige eigenschappen van Vitamine C die jouw huid beschermt tegen vuil van buitenaf voor een zichtbaar betere huid! Wake Up, voor een jongere huid!

Klinkt goed toch. Ik moet zeggen ik ben zeer te spreken over de foundation. De kleur past goed bij mijn huid en hij smeert fijn uit. Ik heb slechts 1 pompje nodig voor mijn hele gezicht en hij is dus heel zuinig in gebruik. De dekking zou ik als licht bestempelen. Meestal heb ik liever een medium dekking maar mijn huid ziet er goed uit op het moment dus dit voldoet prima.

IMG_2777      IMG_2778

Meestal gebruik ik ook nog een beetje poeder om de boel voor de hele dag te ‘zetten’ maar dat is eigenlijk niet nodig met deze. Hij gaat niet glimmen en blijft goed zitten de hele dag. Op mijn voorhoofd ontstaat een klein beetje glans aan het einde van de dag maar dat mag eigenlijk geen naam hebben. Prima foundation dus en wat mij betreft een aanrader.

IMG_2943   IMG_2945   IMG_2956

 

Van links naar rechts: alleen dagverzorging, de foundation aangebracht en full face make up 🙂

Ik heb ook even wat andere reviews bekeken en met name in de UK krijgt deze foundation goede reviews. Daar zijn ook meerdere kleuren verkrijgbaar, waaronder ook hele lichte, voor de bleekscheetjes onder ons. Jammer dat in Nederland niet alle kleuren te krijgen zijn.

De foundation kost EUR 12,49 en kun je onder andere Hier kopen.

Kun jij makkelijk een juiste foundation kleur vinden voor je huid?

Annette

 

 

Dit artikel bevat een affiliate link

 

14 thoughts on “Rimmel Foundation

  1. Het blijft lastig, vaak vind ik de kleuren te geel voor mij. Nu heb ik er eentje van het Etos merk en die is eigenlijk wel redelijk. Moisture Care 001 heet deze. En dan denk ik dat ik de Nivea dagcrème erbij koop voor de SPF. Ik heb ook een behoorlijk dekkende foundation van Clinique met SPF maar vind hem ietsje te geel momenteel. Het blijft zoeken naar de perfecte kleur…

    Like

  2. Ik vind het ook altijd lastig, vooral omdat ik in de zomer en winter een totaal andere kleur heb. De laatste tijd gebruik ik eigenlijk meer CC en BB creams, ik vind dat mooier op de een of andere manier. In de winter ben ik meer van de foundation.

    Like

  3. Dit is denk ik de enige die ik niet getest heb vanwege mijn huid idd, dekt heel mooi bij jou trouwens! Ik moet denk ik net een tint lichter hebben anders word ik oompa loempa haha 😀

    Like

  4. Pingback: Opgemaakt #23 | Ann Ages Gracefully

  5. Pingback: True Match | Ann Ages Gracefully

  6. Pingback: Bourjois | Ann Ages Gracefully

  7. Pingback: Oog make-up removers | Ann Ages Gracefully

Plaats een reactie