Invisibobble Nep versus Echt

Ik draag al een aantal maanden de invisibobble in mijn haar. Ik begon met een nep variant die ik bij de Big Bazaar meenam volgens mij voor nog geen euro voor drie stuks. Ze zijn erg fijn in gebruik. Ik draag deze altijd om mijn pols als ik mijn dag met los haar begin. Dat duurt meestal niet zo lang, hahaha want als ik aan het werk ben draag ik toch het liefst mijn haar uit mijn gezicht.

IMG_2366      IMG_2317

Omdat ik deze nepvariant zo fijn vond besloot ik ook een setje echte te kopen. Deze kosten maar liefst 5 euro voor 3 dus het prijsverschil is behoorlijk. Zoals je kunt zien is de echt invisibobble een stuk kleiner en deze kun je dan ook niet om je pols dragen, dat zit echt niet fijn. Ook is het materiaal een stuk dunner.

IMG_2368      IMG_2369

Beiden varianten zitten prima in het haar en blijven ook echt goed zitten zonder uit te glijden. Als je net als ik heel fijn haar hebt zijn deze echt wel een uitkomst. Ze beschadigen het haar niet en laten ook geen ‘knik’ achter wat je bijvoorbeeld met elastiekjes wel hebt. Elastiek gebruik ik echt al jaren niet meer. Het is of deze invisibobble of een badstof bandje.

IMG_2319      IMG_2318

Ik vind eerlijk gezegd de neppe net iets fijner als de echte. Ja serieus. A) omdat ze wat steviger zijn en B) omdat je ze om je pols kunt dragen. De werking is van beiden echt prima en ik zie niet dat de nep variant ‘slechter’ zou zijn dan de echte. De echte variant gaat vind ik persoonlijk ook iets minder goed terug in de oorspronkelijke vorm. Aan het einde van de dag is de bobble natuurlijk opgerekt en de dikkere variant is de volgende ochtend gewoon weer terug in zijn vorm en met de echte blijft hij toch iets uitgerekt.

Beide prima producten dus maar als je naar het prijsverschil kijkt raad ik de nep variant aan.

Volgens mij worden ze nu ook bij de Action verkocht (de nepvariant).

Gebruik jij een invisibobble voor je haar?

Annette

11 thoughts on “Invisibobble Nep versus Echt

  1. leuke vergelijking! Ik gebruik al een tijdje de nep variant van de action en krijg steeds de comment “wat heb jij voor geks in je haar” haha! Maar ben er zelf echt supertevreden over

    Like

  2. Pingback: Essence oogschaduw – voorjaarskleuren | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s