Foto op canvas – Skoet

Ik ben dol op foto’s en zou het liefst overall foto’s ophangen. Maar ik heb ook een beetje OCD als het op prulletjes etc aankomt, dan wordt ik heel onrustig dus ik houd het beperkt :). Op het dressoir in de woonkamer staat een mooie verzameling foto’s van onder meer mijn ouders en mijn kinderen. Een foto van ons kleinste maar niet minder aanwezige gezinslid Skoet ontbrak nog.

IMG_2264       IMG_2266

Skoet is onze britse korthaar die al 11 jaar deel uitmaakt van ons gezin. Het is een scheet met net als elke kat een eigen willetje. Toen ik dan ook van Pixum het aanbod kreeg een foto op canvas te bestellen wist ik vrijwel direct dat dat een foto van Skoet zou worden.

Nu is het natuurlijk winter dus al geen ideale tijd om foto’s te maken en tel daar een eigenzinnige kat bij op en je hobbelt dagenlang met de camera in de aanslag achter het beestje aan. Mijn doel was eigenlijk een ‘gaap-foto’ maar helaas is dat niet gelukt. Ik had er 1 maar die was helaas bewogen.

IMG_2270      IMG_2276

Uiteindelijk lukte het toch een aantal mooie plaatjes te schieten zoals je ziet en toen kon er dus besteld worden. Dat gaat heel makkelijk trouwens. Je kiest voor foto op canvas, upload de foto van jouw keuze en kunt de boel nog een beetje verschuiven in het aangegeven frame.  Het gewenste formaat kun je ook makkelijk instellen en ook of je een ‘staand’ of ‘liggend’ beeld wilt. Ik koos voor staand en dit is het resultaat geworden.

Ze demonstreert zelf even :)

Ze demonstreert zelf even 🙂

IMG_2288

Ik ben er echt heel blij mee. De foto is mooie scherp en ze staat er prachtig op onze Grande Dame. Nu nog een fijne plek bedenken voor deze canvas maar dat gaat wel lukken. Ik had nog nooit een foto op canvas af laten drukken dus het was voor mij een verrasing hoe het resultaat zou zijn. Mooi dus wat mij betreft en zeker een aanrader voor een leuk cadeau ook.

Heb jij wel eens een foto op canvas laten afdrukken?

Annette

 

10 thoughts on “Foto op canvas – Skoet

  1. Wat leuk, en wat een schat van een kat. Ik zou al mijn dieren ook op canvas willen verenigen, maar nooit gedaan eigenlijk. Wel gewoon ingelijst. Ik heb zoveel foto’s van ze gemaakt, gelukkig maar… ze zijn er niet meer, maar altijd in mijn hart!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s