Olaz Regenerist – Liftend oogcontour serum & Balea Vital oogbalsam

Nadat mijn dure Shiseido (lees review) oogcrème op was ging ik voor een budget oogcrème van de Balea. Ik geloof dat ik zo’n 3 a 4 euro voor deze heb betaald en het was eigenlijk een prima oogcrème.

IMG_1322      IMG_1323

Ik kon hem zowel overdag als s’avonds gebruiken en ook rond de lippen. Hij heeft een fijn tuitje en je kunt de oogcrème dus goed doseren.

 

IMG_1324     IMG_1325     IMG_1327

Ook deze oogcrème is inmiddels op en dus kocht ik in de aanbieding de Olaz variant. Volgens Olaz maakt deze het gebied rondom de ogen snel glad en lichter voor een opvallend jonger uitziende huid.

Wat mij opviel aan deze crème is dat hij niet helemaal wit is, hij heeft een zacht tintje en als je hem uitsmeert zie je dat nog beter. Je hebt natuurlijk maar een speldenknopje nodig dus zo’n tubetje met 15 ml (normale hoeveelheid voor een oogcrème) gaat best lang mee.  De crème is goed en makkelijk uit te smeren en voelt heel prettig aan. Er zit geen parfum in deze oogcrème wat natuurlijk wel zo prettig is. Verder egaliseert en exfolieert hij ook nog eens.

IMG_1748      IMG_1751

Op de verpakking staat ook nog vermeld dat de formule met geavanceerd amino-peptidencomplex het oppervlak van de huid vernieuwt en onthult een nieuwere huid in het gebied rond de ogen.

Toe maar! Nee, ik moet toegeven dat ik goed te spreken ben over deze Olazoogcrème. Kon ik nog weleens opstaan met behoorlijke ‘puffy’ eyes (vooral als ik lekker vast heb geslapen) het ziet er goed uit. Het gebied rondom mijn ogen ziet er glad uit en geen vochtophopingen dus.

 

IMG_1753      IMG_1756

Ik weet niet meer waar ik dit serum heb gekocht. Het was in elk geval in de aanbieding bij het Kruidvat of de Etos. Ik geloof toen alle Olaz producten EUR 10,- waren.  Als het product niet in de aanbieding is kost hij rond de EUR 18,- en dat is toch best weer prijzig. Maar gelukkig hebben bovengenoemde winkels Olaz producten regelmatig in de aanbieding dus daar zou ik de folders even voor in de gaten houden als je deze wilt proberen. Ik vind hem in elk geval erg fijn.

Gebruik jij een oogcrème/serum?

Annette

 

9 thoughts on “Olaz Regenerist – Liftend oogcontour serum & Balea Vital oogbalsam

  1. Klinkt goed! Dat hij niet helemaal wit is is ook wel een voordeel, ik heb onder mijn ogen altijd een wittere huid dan bij de rest van mijn gezicht.
    Soms gebruik ik een oogcrème als alles heel droog rondom mijn ogen is.

    Like

  2. Pingback: dr. brandt – Needles no more | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Revitalift Magic Blur – L’oreal oogverzorging | Ann Ages Gracefully

Plaats een reactie