Eva Garden – Lipsticks

Bij een bezoekje aan mijn schoonheidsspecialiste kocht ik deze twee lipsticks van Eva Garden. Mijn schoonheidsspecialiste gaat stoppen met dit merk en gaat over op de make up van Pupa! dus waren de lipsticks afgeprijsd naar EUR 3,00 per stuk.

IMG_0980

Prima prijsje dus om er nog even twee mee te nemen. Beiden zijn ‘Vinyl’ lipsticks en zijn lekker romig. De tinten die ik heb meegenomen vallen beiden in de Nude range (kleur nummers 338 en 339, er staan geen namen bij). De lipsticks komen in een mooie matzwarte huls.

IMG_0981

Wat ik op internet kon vinden over Eva Garden was wat beperkt. Het is een Italiaans merk dat ook (in Italië) veel door visagisten wordt gebruikt. De normale prijzen van de producten liggen net boven de drogisterij merken maar nog wel te betalen. De lipsticks waren normaliter EUR 15,00 per stuk.

IMG_0983

De lipsticks brengen prettig aan maar blijven niet heel lang zitten. Na een kop thee of een broodje moet je echt wel weer even bijstiften. Ik vond het leuk om deze twee mee te nemen en te proberen maar als ze niet waren afgeprijsd had ik ze niet meegenomen (ik vind EUR 15,- voor een lipstick te veel van het goede).

IMG_0985

Ik ben wel nieuwsgierig naar de Pupa! collectie die gaat komen. Daar lees ik goede dingen over bij andere bloggers. Met name de mascara’s moet prima zijn.

Bezoek jij wel eens een schoonheidsspecialiste?

 

Annette

7 thoughts on “Eva Garden – Lipsticks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s